- Resmi Gönderi
Kış daha bitmemişken daha şimdiden forumda aktiflik azalmaya başladı. Hayırdır beyler siz sadece kar için mi bu forumdasınız?
Ben kendim selam vetdim kendim aldım aylarca
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKış daha bitmemişken daha şimdiden forumda aktiflik azalmaya başladı. Hayırdır beyler siz sadece kar için mi bu forumdasınız?
Ben kendim selam vetdim kendim aldım aylarca
Gerçi geçen yaz ben yoktum. Kusura bakmayın. Fazla çikolata yemekten şeker komasına girmiştim:'D psikolojik olarak midem bulanıyordu. İlkten fazla yediğimde çok pis mide bulantısı olmuştu. O geçtiğinde bile psikolojik l
Olarak devam etmişti.
baharda güzel
CAN abi naber:'D
CAN abi naber:'D
Komik olduğunu sanıyorsan pek değil sadece boş yere rahatsızlık veriyorsun
Çocukluğuna veriyorum Yusuf takıl kafana göre.
Komik olduğunu sanıyorsan pek değil sadece boş yere rahatsızlık veriyorsun
:'D
CAN abi benim huyum öyle okulda milleti çıldırtıyordum böyle şeylerle
CAN abi benim huyum öyle okulda milleti çıldırtıyordum böyle şeylerle
Burası okul değil Yusuf senden yaşça büyük bir insanım rahatsızlık duyduğumu dile getirdim hala yapıyorsun ve yaptığın ancak kendi zararına olur.
Burası okul değil Yusuf senden yaşça büyük bir insanım rahatsızlık duyduğumu dile getirdim hala yapıyorsun ve yaptığın ancak kendi zararına olur.
Tamam abi bıraktım yapmayı rahatsız olmuşsan.
Adam naber demiş can abi arka odada biseyler mi oluyor ?
Adam naber demiş can abi arka odada biseyler mi oluyor ?
2 forumdan, özelden ve sohbetlerden toplamda 15 kere falan demiş Eren biraz da seni sınasın istiyorsan :D
Can abi sadece tepkini merak ettiğimden denemek istedim seni. Ama şaka yapılmazmış sana onu anladım:'D
Can abi sadece tepkini merak ettiğimden denemek istedim seni. Ama şaka yapılmazmış sana onu anladım:'D
Yok yahu ben espri anlayışı gayet geniş bir insanım ama bu şaka değil milleti sinir edip sonra ağla kudur ahahah tarzı saçma esprilerin yapıldığı yeni neslin eğlenme tarzı :D
Gel güzel espriler yap hep beraber gülelim beni böyle şeylerle sınama
Yok yahu ben espri anlayışı gayet geniş bir insanım ama bu şaka değil milleti sinir edip sonra ağla kudur ahahah tarzı saçma esprilerin yapıldığı yeni neslin eğlenme tarzı :D
Gel güzel espriler yap hep beraber gülelim beni böyle şeylerle sınama
:'D bide kızıyorsun dahada komik oluyor