Harbiden şuan çok ciddi durum havasını durumunu bıraktım. Ben bunu çok sık takip edeceğim. Bu iki üç hafta çok tehlikeli Türkiye'de patlama ihtimali var.
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Corona İran'da görülmüş. Türkiyeye gelme ihtimali çok arttı eğer çok geç olmadan sınırı kapatmışlarsa umarım sıkıntı oluşmaz. Virüsün 14 günlük kuluçka dönemi varmış. Eğer Türkiye'ye gelmişse en geç mart ortalarında patlar bizim ülkemizde. Allah yardımcımız olsun. İran dibimiz aha.
İran o kadar yakin değil 2000km var
-
kış bitti geçmiş olsun
-
kış bitti geçmiş olsun
Neye göre ?
-
CAN abiye hak veriyorum. Vortexin dayanmasıyla mart ortası kıyılarda kar ihtimali yok değil. Uzun zaman sonra mart ayında kar görebiliriz. Bol yağış olsun havada yağsın. Eğer yağış iyi olursa yağış kesilene kadarda zaten örtü olur. Önemli olan fazla kesintili yağmaması ve dek olmaması. Havada yağacaksa tutması için siklonik yağış daha iyidir. Ama o havada yağan karda dışarda gezersen çok hoş oluyor.
Ama gelsin -8 rüzgar yönü karayel olsun ki. Bu vortex sayesinde bu bantta soğukların gelme ihtimali var kısa sürede olsa güzel örtü alırız.
-
Benim batı karadeniz adına umudum mart sonuna kadar sürecek vortex güçlü olunca o yüzden böyle düşünüyporum
-
can abi 12 16 mart kıyılara az ihtiamlde olsa kar yapabilir demissin gercekmi bu
-
can abi 12 16 mart kıyılara az ihtiamlde olsa kar yapabilir demissin gercekmi bu
Sadece polar vortexin geç dağılması ve yukarıdaki Soğukların fena gözükmemesiyle. O tarihte gelecek soğuğun kar ihtimalini belirtiyor. Yani nasıl bir sistem gücünü karakterini felan bilmiyor.
-
Bunu yukarıdaki Soğukların hala tam zayıflamaması düşüncesiyle böyle bir şeye vardı yanii abimiz. Sadece basit bir öngörü yanii.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Bu sessizlikten nefret ederim ama elden de bişey gelmiyor.. Sakinlik diz boyu maşallah
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Bu sessizlikten nefret ederim ama elden de bişey gelmiyor.. Sakinlik diz boyu maşallah
Hocam moral bozuk fb yenildi kar yok depremler oluyor. Rabbim neylerse güzel eyler ama 2020 çok kötü gidiyor
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
SELAMÜN ALEYKÜM
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
-