- Resmi Gönderi
Bahar havası daha çok hasta eder insanı. Sıcaklıklara aldanıp salmayın kendinizi. Yazın başa kışın ayağa dikkat edeceğiz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBahar havası daha çok hasta eder insanı. Sıcaklıklara aldanıp salmayın kendinizi. Yazın başa kışın ayağa dikkat edeceğiz.
Tarık bilen- çinde bir Türk. Adlı kanal açıklar yakında. İlacı geldi mi gelmedi mi. Ki virüs aşısı bulundu deniyor. Henüz video atmamış bunla ilgili.
Tarık bilen- çinde bir Türk. Adlı kanal açıklar yakında. İlacı geldi mi gelmedi mi. Ki virüs aşısı bulundu deniyor. Henüz video atmamış bunla ilgili.
Yavaşla artık Yusuf.Takıntı yapmaya gerek yok.Cevap ederiz hepimiz ama seninle mücadele zor yav
Yavaşla artık Yusuf.Takıntı yapmaya gerek yok.Cevap ederiz hepimiz ama seninle mücadele zor yav
Aynen Yusuf kardeşş iyi düşün iyi olsun. Bir şeyi 40 sefer söylersen olurmuş. Sakin olmakta fayda var. Çok şükür ülkemiz okadar geri bir ülke değil yani
Corona sizi ne kadar etkiliyor bakabilirsiniz konusundan
ME 0.2
telefonun sarjini tam dolmadan çıkarmak zarar verir mi
telefonun sarjini tam dolmadan çıkarmak zarar verir mi
hayır
hayır
Senin telefon ne
Senin telefon ne
huawei
Evet arkadaşlar pamuk eller cebe boş geçmeyelim abilerim ablalarım bana bi 150.000 cik puan ateşlermisiniz ? :D
huawei
Huawei taş gibi telefon bendede mate 20 var çok memnunum. Kolay kolay arıza yapmaz.
Huawei taş gibi telefon bendede mate 20 var çok memnunum. Kolay kolay arıza yapmaz.
Ama ekranları zayıf düşünce kiriliyolar hemen Asus kullanmıştım 20 kere düştü Bi şey olmadı ancak telefon çok kötüydü ?
Benimki general Mobile.
Gfs sistem verdi
Ama ekranları zayıf düşünce kiriliyolar hemen Asus kullanmıştım 20 kere düştü Bi şey olmadı ancak telefon çok kötüydü ?
Benim kaskosu var 2 sefer ekran hakkım var?