Eski kışlar neydi be şimdi martta soğuk kovalar olduk Hatırladıkça ağlamak geliyor içinde bu kalp seni unutur mu
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Benimki general Mobile.
Güncelleme yaparken dikkat et kapanır birdaha açılmaz kronik sorunları var
-
- Resmi Gönderi
General Mobile güzel telefon..Kullananlar memnun.Sadece her güncellemeyi okeylemeyin yeter.Secenek bırakın iyiidir
-
- Resmi Gönderi
Ben ıphone serisi ıphone 5 ve 7 kullandım şu ana kadar memnunum fiyatları baya fırladı. Bu telefonun yerine belki huweı veya xiaomi serisi telefonlar kullanılabilir. Bu telefonlar gayet kullanışlı ama ben alışılan telefonların kullanılması taraftarıyım. Sonuçta alışmak daha önem arz ediyor.
-
- Resmi Gönderi
General Mobile güzel telefon..Kullananlar memnun.Sadece her güncellemeyi okeylemeyin yeter.Secenek bırakın iyiidir
Benim evde 2 tane var general mobile 8 ikiside güncelleme esnasında anakart yaktı. Dahada almadım o telefondan. Şu anda en iyisi huawei serisi diye düşünüyorum
-
Şu zamanda hastalanmak insanı kuşkulandırıyor. Şuan boğazıma sanki ateş tutuyorlar yanıyor yanıyor. Mahvoldu boğazımda
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf nasıl bitti ümit varmı
-
Ecmwf nasıl bitti ümit varmı
29 Şubat değilde 12 mart bir ihtimal güzel şeyler olabilir
-
mini buzul cağı ni ekle
-
Ula sanki 40 yılda bir kış mevsimini yaşıyoz he. Altı üstü 10 ay bekleyeceğiz:'D sabretmeyi öğrenin az.
-
Bir yere not edin 5 mart 1987 tarzı bir sistem yaşayacağız inşallah şubat başından beri umutluyum kapanış çok güzel olacak çok eminim kendimden
-
ecmwf çok güzel çıktı
-
Neden olmasın bir mart tarzı sistem godzilla
-
"10 ay bekle 3 ay yaşa.."
-
"10 ay bekle 3 ay yaşa.."
Hocam mart ayı beklediğimize deyecek inşallah veriler o yönde belkide efsane kapımızda Allah bilir
-