izmir oraj ne zaman baslar
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
izmir oraj ne zaman baslar
?
-
- Resmi Gönderi
?
Kıyı ege ile batı marmarada Aydın , İzmir , Çanakkale boyunca yüksek bir kararsızlık hakim , İç ege ile Marmara genelinde de düşükte olsa kararsızlık hakim. Kıyı egede saydığım illerde akşam saatlerine doğru kuvvetli gökgürültülü sağanak ve dolu yağışı görülebilir. Marmara geneli ile iç egede ise sağanak yağışlara zaman zaman gökgürültüsü eşlik edecek. Kaynak Ömer Otacı
-
Kıyı ege ile batı marmarada Aydın , İzmir , Çanakkale boyunca yüksek bir kararsızlık hakim , İç ege ile Marmara genelinde de düşükte olsa kararsızlık hakim. Kıyı egede saydığım illerde akşam saatlerine doğru kuvvetli gökgürültülü sağanak ve dolu yağışı görülebilir. Marmara geneli ile iç egede ise sağanak yağışlara zaman zaman gökgürültüsü eşlik edecek. Kaynak Ömer Otacı
Insallah dolu yagar ozledik
-
izmirde yagmur baslamadi hala ne zaman orajla başlar
-
- Resmi Gönderi
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın hayırlı günler
hayırlı günler
selamün aleyküm
Aleykumselam hayırlı günler, hayırlı Kandiller herkese
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı Kandiller
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Emeğine sağlık,çok güzel olmuş video @KARTIPI
-
izmire yagmur ne zaman
-
Yagmur catalcadan giriş yapmis
-
Gök gürlemeleri oluyor mu İstanbullu arkadaşlar kimsedeye bakmadan tahmin yaptım bakalım becerebilmişmiyim:'D
-
kandiliniz mübarek olsun
-
- Resmi Gönderi
@Keskekaryagsa
Abim her konuya aynı soruyu yazma lütfen.
Cevap veriliyor aynı soruyu soruyorsun.Mola etmeyelim istersen, onayamı atalım mesajlarını?
-
Akşam yatarken şu rüzgarın uğultusu bir tek bana mı mutluluk veriyor. Yoksa benim psikolojim mı bozuk:'D aklıma gelmişken bir sorayım dedim. Ne zamandır düşünüyorum bunu.
-
yok atma abi
-
orajne zaman baslar allah icjncevaplayin onaya atmayin rica ediyom
-