Diyarbakırrdan F16 lar kalkış yapıyor şuan
Ne için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDiyarbakırrdan F16 lar kalkış yapıyor şuan
Ne için
ogrenmeye çalışıyorum ne olmus diye
ogrenmeye çalışıyorum ne olmus diye
Ya arkadaşım bilerekmi byapıyorsun. İdlibte görev yapan askerlerimize saldırı olmuş şehitlerimiz var
Ya arkadaşım bilerekmi byapıyorsun. İdlibte görev yapan askerlerimize saldırı olmuş şehitlerimiz var
Abi merak etmiş ne yapsın.
Sakin olalım.
Abi merak etmiş ne yapsın.
Sakin olalım.
Kaç kere sordu kardeşim ya. Burada yazana kadar açsın TV ye baksın.
Kaç kere sordu kardeşim ya. Burada yazana kadar açsın TV ye baksın.
Baktım zaten kizmana gerek yoktu
Baktım zaten kizmana gerek yoktu
Güzel kardeşim kusura bakma. Sinirim alt üst oldu. Sana patladım. Özür dilerim. Hakkını helal et
Sıkıntı yok abilerim.Birbirimize arada laf ederiz.
Bekleyelim bakalım.. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda olsun gözümüz kulağımız..
Sıkıntı yok abilerim.Birbirimize arada laf ederiz.
Bekleyelim bakalım.. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda olsun gözümüz kulağımız..
Ben yatıyorum ınşaallah cok sehit yoktur 9 deniyor ama halk baska diyor anlamadim
Hatay valisi "9 şehidimiz var"diye açıklama yapmış.. Yaralılar da var.. Şehitlerimizin yeri müjdelenen Cennet olsun İNŞALLAH.. Yaralı askerlerimize de acil şifalar
off ya sehitlerimiz var sinirim bozuldu ?
Ben yatıyorum ınşaallah cok sehit yoktur 9 deniyor ama halk baska diyor anlamadim
İNŞALLAH.. Hayırlı geceler abim.
Türkiye, tüm mültecilere Avrupa'ya gitmeleri için sınır kapılarını açma kararı aldı.
En çok neye üzülüyorum biliyomusun uz arkadaşlar,! Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapılıyor. Birisi çıkmış devlet sizi kandırıyor şehit sayısı 80 diyor. Birisi çıkmış 100 diyor. Allah belanızı versin sizin vicdansızlar.