Hayırlı akşamlar HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu modellere bakıyorum ara sıra gördüğü bir şey var vuracak ama nereye vuracak hemde tüm gücü ile kutup soğukları
-
Bu arada kaç gündür kafaya takmıyorum ama. Yine verdi. Ya yavaştan benimde ilgimi çekmeye başladı model sonu verdiği soğuk. Öyle kolay kolay inanmam ama.. bunu 2-3 gün sonra verirse daha çok inanırım. Şimdilik umutsuz bir şekilde takip edeceğim.
-
Bu arada kaç gündür kafaya takmıyorum ama. Yine verdi. Ya yavaştan benimde ilgimi çekmeye başladı model sonu verdiği soğuk. Öyle kolay kolay inanmam ama.. bunu 2-3 gün sonra verirse daha çok inanırım. Şimdilik umutsuz bir şekilde takip edeceğim.
Takip lazım lehimize şeyler olabilir
-
Bu zamanda hastalanmak insanı şüphe ettiriyor. Sabah sürekli hapşırıyordum. Şuan genzim akıyor boğazım yanıyor. Tövbestafurullah. Bu zamanda olacak bir şey mi yav. İnsan korkar virüs mü bulaştı diye:'D
-
- Resmi Gönderi
Bu zamanda hastalanmak insanı şüphe ettiriyor. Sabah sürekli hapşırıyordum. Şuan genzim akıyor boğazım yanıyor. Tövbestafurullah. Bu zamanda olacak bir şey mi yav. İnsan korkar virüs mü bulaştı diye:'D
Virüsün belirtileri kuru öksürük yüksek ateş ve boğaz ağrısı :D
-
- Resmi Gönderi
Virüsün belirtileri kuru öksürük yüksek ateş ve boğaz ağrısı :D
Bende bir tek kuru öksürük var iyi ben yırttım
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
izmir oraj gelsin artık ??
-
izmir oraj gelsin artık ??