Geçen yazda böyle bir kumru gelmişti yumurta yapmıştı yavrular yumurtadan çıkıp uçtuktan sonra ayrıldılar. Şimdi yine kumru doluştu balkona acaba. O kuş. O kuşmu. Neden gelen geçen kuş bizim balkona yuva yapıyor anlamış değilim. Ama çok hoş bir şey.:'D
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Yuva yapacaklar oraya kesin. Hiç engelleme kardeşim hatta balkona yem koy. Eşine göstermiş işte yuva yapacağı yeri.
Neden geri gitti onu anlamadım geri döner mi
-
- Resmi Gönderi
Neden geri gitti onu anlamadım geri döner mi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Dönecek benimde başıma aynısı gelmişti çünki?
-
Ama o makinenin üzerine nasıl yumurta yapsın ki zaten kapağı çok uzun bir yapsa düşüp kırılır yumurta
-
Dur ben ona yuva yapması için rahat bir yer ayarlayayım
-
- Resmi Gönderi
Dur ben ona yuva yapması için rahat bir yer ayarlayayım
Aynen kardeşim doğal ortam yarat ona.
-
Muhabbet kuşum kıskanıyor ama geçen yaz bir kumru yumurta yaptığında çıldırtıyordu. Ötüyordu durmadan
-
- Resmi Gönderi
Muhabbet kuşum kıskanıyor ama geçen yaz bir kumru yumurta yaptığında çıldırtıyordu. Ötüyordu durmadan
Görmemesi i sağla?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. istanbuldaki şehit cenazesi dağılıyor
Allah rahmet eylesin
-
Yine model sonu efsanesi verecek Eğlen gfs eğlenmene bak
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
GFSde azor Daha dik olsa efsane verecekti model sonu
-
böyle giderse gfs son saatlerde,mayısa kadar efsane verecek
-
- Resmi Gönderi
beni emektqr uye yaoarmsnz hakediyorum hakkimi yemeyin aktifim konuşuyorum yorum yapiyom lutfen yapın abilerim
5000 puan üstü Emektar olabiliyor mu
8000 Usta Üye,
24000 Emektar Üye.
@Keskekaryagsa hak etmiyorsun çünkü aylarca trolledin. Forumda düzgün bir biçimde bulun ve davran, zamanla olursun zaten.
-
8000 Usta Üye,
24000 Emektar Üye.
@Keskekaryagsa hak etmiyorsun çünkü aylarca trolledin. Forumda düzgün bir biçimde bulun ve davran, zamanla olursun zaten.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum hocam
-
Bakalım. Zaman belirleyecek her şeyi. Biraz geçsin. Yakında zannedilmeyen şeyler olur belki.
-