10 Marta doğru herkes foruma akın etmeye başlar
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Haydi millet GFS Öğlen güncellemesine az kaldı S İ N E R J İ O SİSTEM GELECEK
-
- Resmi Gönderi
İki Saniye de 170 km ulaşan,şahinden 3 kat fazla görme yeteneği olan Doğan konusu var TRT belgesel de.
Saate 300 km hıza ulaşmak ne demek?
Şehirde yaşayan Doğanlar da işleniyor konuda..
Anne ve baba balkonda Yavru bakıyor.Sicak havayı yakalayınca adeta yere pike yapar gibi tam aksine daha yukarıya dikine kanat çırpmadan yükselmesi ise mükemmel ötesi.
Avcı drone üzerinde olan yiyeceğini her defasında uzaktan kumanda ile hareket ettirilen özel dronedan yiyeceğini alıyor.En olmaz zamanda en olmaz manevra ile.
Bir kayakçınin kaskina takılan sarı renkli av ile hareket eden ve hızla aşağı kayarak inen kayakçıyi an ve an üstünde takip ederek en Uygun anı bekleyen Doğan dalış yaparak saniyede 130 km ye ulaşıyor.Kayakci avı kafasından almasın diye slalom yaparak,takla atarak Doğanı atlatmaya çalışsa da o en Uygun anı kollayıp yine kayakçının kaskindan avını alıyor.
Rabb'im yaratmış işte..
FIRTINA ADAM kaçırmayalım..
YARİN (pazartesi) 21.55 te DMAX TA
Fırtına Adam Josh Morgerman, oluştuğu yeri yerle bir eden, dünyanın en yıkıcı fırtınalarının gerçekleştiği merkezleri ziyaret ediyor. Bu fırtınaların ardındaki bilimsel gerçekleri araştırıyor.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. hoşgeldin mart ?
-
- Resmi Gönderi
Ya benim anlamadığım birşey var bu sitede bizden başka kimse yokmu hep aynı kişileriz?. Sadece biz yazıyoruz. Kaç bin üyesi var buranın ve neden sadece biz aklımda deli sorular
-
- Resmi Gönderi
Ya benim anlamadığım birşey var bu sitede bizden başka kimse yokmu hep aynı kişileriz?. Sadece biz yazıyoruz. Kaç bin üyesi var buranın ve neden sadece biz aklımda deli sorular
Cok değiliz aslında .1087 kişiyiz ama sadece sistem için,tahmin okumak için gelen üye olanlar var.Kimi bir kere bakar gider,kimi de bizler gibi çakılır kalır
-
- Resmi Gönderi
Cok değiliz aslında .1087 kişiyiz ama sadece sistem için,tahmin okumak için gelen üye olanlar var.Kimi bir kere bakar gider,kimi de bizler gibi çakılır kalır
Bizde ortam böyle :D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu marta bahar diyebilirmiyiz
-
- Resmi Gönderi
Bizde ortam böyle :D
Zaten çok oluncada.... Çıkıo? VIP gibi hissettim kendimi?
-
Her model farklı kafada ilerliyor
-
Sıcak çıktı olma olasılığı var bu akşam güncellemesinin
-
Sıcak çıktı olma olasılığı var bu akşam güncellemesinin
Sıcak çıktı değil hatta moyenneden (Senaryo ortalamalarından)bile iyi
-
- Resmi Gönderi
Sizlerden rica ediyoruz, rahatsız edecek, forumunda başını ağrıtacak paylaşımları yapmayalım ..
Hayırlı akşamlar herkese
-
Uykusuzluğun gözü kör olsun. Yemin ederim 1 haftadır uyku sorunu çekiyorum. Artık resmen başım çatlıyor uykusuzluktan. Canıma tak etti artık. Buraya bile yazmama sebep oldu. Su damlatsalar gözüme uzaktan buharlaşır kaybolur.
-