Hayırlı akşamlar HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Anketler konusunu biri atabilirmi buray
-
- Resmi Gönderi
Unuttuk başladı 21.55 ye
Fırtına adam
Fırtına Adam Josh Morgerman, oluştuğu yeri yerle bir eden, dünyanın en yıkıcı fırtınalarının gerçekleştiği merkezleri ziyaret ediyor. Bu fırtınaların ardındaki bilimsel gerçekleri araştırıyor.
-
Kusura bakmayın foruma yazamıyorum. Uyku sorunundan dolayı. Dünde zar zor uyudum. 1 aydır çekiyorum bu sorunu. Artık gözümün önünü göremez hale geldim.
-
Allah kimsenin başına vermesin tam uykuya dalacağım sırada yataktan zıplıyorum bir an. Sanki tansiyonum bir anda yükseliyor geri normale dönüyor. O sorunu yaşamadığım zamanda uyuyamıyorum
-
mini buzul cagi gelmezse dünya sıcaklığı 20 derece olcak
-
- Resmi Gönderi
Allah kimsenin başına vermesin tam uykuya dalacağım sırada yataktan zıplıyorum bir an. Sanki tansiyonum bir anda yükseliyor geri normale dönüyor. O sorunu yaşamadığım zamanda uyuyamıyorum
Buraya yazman bir çare değil.Bir doktora görün neyse mesele bakılır Yusuf.
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi geceler arkadaşlar
-
İyi geceler sana ve tüm arkadaşlara
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler sana ve tüm arkadaşlara
Sizlere ve herkese hayırlı geceler
-
Beyin ve sinir cerrahisine randevu al dostum. Bende de küçük yaşta buna benzer sıkıntı vardı ilaç ve doktor tavsiyesi ile geçti.
Bende uykuya dalıcam esnasında ani düşme, çarpma, bir elektirik şoku ile uyanma vardı. Megersem kendimi tamamen haraketsiz işlevsiz bıraktığım için beyin öldü sanıp sinir yolları vasıtasıyla vücuda elektirik gönderiyormuş uyandırmak için. Ani düşme hissi ile uyanıyordum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
Hayirli sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Günaydınlar efendim hayırlı günler
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
Hayirli sabahlar
Günaydınlar efendim hayırlı günler
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayirli sabahlar
-