- Resmi Gönderi
Eyvallah. Önerileriniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda doktora gideceğim. Bu sorundan dolayı eskisi gibi aktif olamıyorum kusura kalmayın.
En doğrusu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEyvallah. Önerileriniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda doktora gideceğim. Bu sorundan dolayı eskisi gibi aktif olamıyorum kusura kalmayın.
En doğrusu
Selamlar bildiğin bahar değilde yaz havası. Zonguldak Kozlu
Selamlar bildiğin bahar değilde yaz havası. Zonguldak Kozlu
Aynen kardeşim bende inağzındayım balkonda oturuyorum hava çok sıcak
Sevdanın adı vatan olunca,
Dile Elhamdülillah yakışır.
Ömür masal gibidir.
Ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel geçtiği önemlidir...
corona virüs hakkinda ne dusunuyorsunuz
corona virüs hakkinda ne dusunuyorsunuz
Konuya 29-30 sayfa yazmis arkadaşlar.
Dikkatli olalım şimdilik yeter.Hala bizde görünmeyen vaka.O yönden şanslıyız abim.
Sistem gelmezse takla ederiz bizde
Bu ılık/sıcak havaların insanın psikolojisine etkisi var mıdır acaba ya. Havalar ısınınca kendimi bir tuhaf hissediyorum. Havasıda temiz gelmiyor bana. İçeride olunca nefesim daralıyor. Ama serin olsun soğuk olsun daha mutlu hissediyorum. Kışları daha enerjik olabiliyorum ama yaz geldiğinde kötü hissediyorum kendimi. Ilık/sıcak hava kötü hissetiriyor beni. Bilmem bunun sebebi ne acaba
Bu ılık/sıcak havaların insanın psikolojisine etkisi var mıdır acaba ya. Havalar ısınınca kendimi bir tuhaf hissediyorum. Havasıda temiz gelmiyor bana. İçeride olunca nefesim daralıyor. Ama serin olsun soğuk olsun daha mutlu hissediyorum
Yüksek basınç etkileri bende kalabalık ortamda nefes alınca darlanıyorum
Vallahi bilemiyorum. Kışın şöyle içerinin hava alması için pencereyi açınca mis gibi taze havayı içime çekince bir mutlu oluyorum. Ama yazın felan hava sıcak. Bunalıyorum. Bir yandan nefesim daralıyormuş gibi hissediyorum. Derdim olunca hiç çekilmiyor. Kışın olsa iki güne unutup geçiyorum g
Şöyle kalın kıyafetler sıkı kıyafetler giyince daha özgüvenli hissediyorum kendimi
Fakat kısa.kollu ince dar kıyafetlere gelince daha kötü hissediyorum kendimi. Pencerenin kapının kapalı olmasını daha çok seviyorum. Ama yazın açık olunca rahatsız oluyorum. Sıcaktan felan sürekli uykum geliyor yorgunluğum oluyor iyice kötü oluyorum.
Ama kışın daha iyi hiç bir sıkıntım olmuyor bu yüzden yazdan nefret ediyorum
ECMWF NASIL GELDİ
ECMWF NASIL GELDİ
Daha bir şey yok ecmwf de
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Hayırlı günler herkese