- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler çalışanlarımıza bol kazançlı günler. Öğrencilerimize rabbim zihin açıklığı versin.
Güzel bir sonbahar havası var dışarıda. Ne güzel serin. Tadını çıkarın
Antibiyotik vücut ısısını yükseltirve uyku yaparmi.
Varmı kullanan
Antibiyotik vücut ısısını yükseltirve uyku yaparmi.
39.5 dereceye kadar sıkıntı olmaz. Ama antibiyotik en son çare bence kullanma derim. Ne için aldın antibiyotiği
39.5 dereceye kadar sıkıntı olmaz. Ama antibiyotik en son çare bence kullanma derim. Ne için aldın antibiyotiği
Şiddetli öksürük vardı doktora gittim 1.defa vitamin yazdı üşütmussun dedi bu sabahta gittim antibiyotik yazdı.
Şiddetli öksürük vardı doktora gittim 1.defa vitamin yazdı üşütmussun dedi bu sabahta gittim antibiyotik yazdı.
Beki kaçlık 500 mü 1000 likmi
Beki kaçlık 500 mü 1000 likmi
500mg , 15 yaşımdayım ben
37.0 derece çıkıyor bi uygulamadan baktım.
500mg , 15 yaşımdayım ben
Bak kardeşim doktorun vermiş bişey diyemem lakin antibiyotik vücuttaki bakterileri öldürüyor ama. Orijinal mekanizmalarıda tembelliğe alıştırıyor. Öksürük için bal ile limonun suyunu karıştır iç. Grip olduysan bol karabiberli tavuk çorbası veya tarhana çorbası tavsiye ederim. 38nyaşındayım bildim bileli antibiyotik kullanmam
37.0 derece çıkıyor bi uygulamadan baktım.
Normal
Bak kardeşim doktorun vermiş bişey diyemem lakin antibiyotik vücuttaki bakterileri öldürüyor ama. Orijinal mekanizmalarıda tembelliğe alıştırıyor. Öksürük için bal ile limonun suyunu karıştır iç. Grip olduysan bol karabiberli tavuk çorbası veya tarhana çorbası tavsiye ederim. 38nyaşındayım bildim bileli antibiyotik kullanmam
Tamam, teşekkür ederim
Halsizlik var biraz o yüzden 2 gün rapor verdi
Bu zamanda aman hastalanmayın. Zaten hasta olup birde o Corona belası gelip ikinci kez hasta olmanıza sebep olursa çok kötü olur.
Zaten vücudunuz zayıflamış o virüs bunu fırsat verip güçsüzken size zarar verirse çok kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Ne demek istediğimi anladınız. Bu zamanda hastalanmamaya özen gösterin.