- Resmi Gönderi
Hocam sibirya'dan gelmesi daha iyi değilmi bu sene sibirya aktif değil pasifti ondan öyle oldu
Sibirya'dan gelsin tabi ama 10 senede bir geliyor. Siklonik yağış herzaman iyidir. AB patlatırsa değme keyfine
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam sibirya'dan gelmesi daha iyi değilmi bu sene sibirya aktif değil pasifti ondan öyle oldu
Sibirya'dan gelsin tabi ama 10 senede bir geliyor. Siklonik yağış herzaman iyidir. AB patlatırsa değme keyfine
Gece güncellemesi kaçta arkadaşlar ?
Gece güncellemesi kaçta arkadaşlar ?
5 dk sonra
Valla bu gelmesi muhtemel sistemde yağış sıkıntısı var biran önce düzelir umarım düzelirse sağlam kar alırız örtülük de olur
Haydi toplanın millet hareketli günler başlıyor Ilıkçılar seri üzgün soğukçular tarih tekekkür de eder, yazar da diyor...=D
Zonguldağın üstünde 850 de -14ler var
Valla bu gelmesi muhtemel sistemde yağış sıkıntısı var biran önce düzelir umarım düzelirse sağlam kar alırız örtülük de olur
İşte bende onu diyorum. Biz Zonguldak olarak şöyle şanslıyız - 14 veya - 16 ile buluşursak zaten deniz etkisiyle kendi yağışını oluşturuyor o soğuk. Yanı dek yağışı. Dek bantı yakalarsak ve 2 saat durmadan yağdığını düşünürsek zaten 2 saatte rahat 30 cm kar yağar
İşte bende onu diyorum. Biz Zonguldak olarak şöyle şanslıyız - 14 veya - 16 ile buluşursak zaten deniz etkisiyle kendi yağışını oluşturuyor o soğuk. Yanı dek yağışı. Dek bantı yakalarsak ve 2 saat durmadan yağdığını düşünürsek zaten 2 saatte rahat 30 cm kar yağar
Hocam son 3 gündür bu sistem gözüküyor çok umutluyum inşallah olur bana 10-20 cm yeter bu sene
Bu arada hayırlı geceler diliyorum herkese
Hayırlı geceler abim sana ve herkese
Pek yüksek beklentiye girmeden takibe devam edelim.Hayırlısı neyse o olsun.
Hayırlı geceler HS ailesi .Usta üyelik hayırlı olsun Semih Ö.
Hayırlı geceler arkadaşlar
Hayırlı geceler arkadaşlar
Hayırlı geceler.
nizamcr77 hoşgeldiniz.Eski nick ile giriş yapmamissiniz.Bir sorun mu oldu.Sifre veya başka bir şey
Hoşbulduk Evet Giriş yapamadım bir türlü bende tekrar üye oldum
Hayırlı geceler HS ailesi .Usta üyelik hayırlı olsun Semih Ö.
Eyvallah