- Resmi Gönderi
Arz talep meselesi.Alırsak satarlar, alırsak fiyatı da artarak devam eder.
Fazla yuklenmesek rutin satışları devam eder.
Az daha sakin davranmak gerekir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArz talep meselesi.Alırsak satarlar, alırsak fiyatı da artarak devam eder.
Arz talep meselesi.Alırsak satarlar, alırsak fiyatı da artarak devam eder.
Marketçiye soruyorsun üretici zam yaptı diyor üreticiye soruyorsun kullandığımız malzemeye zam geldi diyor. Tamam yabancı marka zam yapmış. Bunun yerli olanı var neden alıp satmıyorsunuz diyorum Marketçiye. Cevap vermiyor. Onlarında işine geliyor üreticiden 10 liraya al vatandaşa 20 liraya sat. Ben almıyorum. Vatandaşada tavsiyem almasın dirayetli olsun. Kalın bulaşık eldiveni aldım yıkar yıkar giyerim
Aynen Zonguldakli67
Biraz ateşe odun atmayalım da küllensin yoksa ateş harlanarak yükselecek kızacak
Çamur yağacak haberleri ne kadar doğru yağarsa ne zaman ve nereleri etkiler??
Çamur yağacak haberleri ne kadar doğru yağarsa ne zaman ve nereleri etkiler??
Yağış öncesinde toz taşınımı olacak iller etkilenir. Ama olacak mı olmayacak mı pek bilmiyorum. Kış bittiğinde modellere nadiren bakarım.
https://giphy.com/gifs/coronavirus-dWHlF0xirrRAPoxo2q
Alın size bedavadan maske yapımı
Okullar 16Mart tarihinden itibaren tatil.Unv. de dahil
1hafta tatil edildi 23 Mart'a kadar.Ondan sonra uzaktan egitim verilecek internet uzeri.Universiteler ise 3hafta tatil sadece.
Çok sevindim okullar tatil oley be!:'D
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de düzenlenen koronavirüs zirvesi sonrası açıklamalarda bulunuyor.
Kalın, okulların 16 Mart itibariyle tatil edileceğini, spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacağını söyledi.
Kalın'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
"İlk, orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil edilecek, ara tatil önceye alınmış olacaktır. 23 Mart itibariyle uzaktan eğitim yöntemi uygulanacak. Öğrenciler evde kalacaklar, evden eğitimlerine devam edecekler, 1 hafta olarak planlandı.
"16 Mart tarihinden itibaren üniversitelerimiz 3 hafta tatil edilecektir.
"Spor müsabakalarıyla uzmanların yaptığı tavsiyeler çerçevesinde spor müsabakaların Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınmıştır."
"Cumhurbaşkanımızın yurt dışı programlarını bir müddet erteliyoruz."
Bu arada gecenlerde trumpin bulundugu toplantida bir kiside korona tespit edilmis.Trump hala korona testi yapmad.Kehanet gerceklesecek mi acaba
1 haftalık tatilden sonra uzaktan eğitim verilecekmiş. Anlamadım bir şey 1 hafta sonra bitmiyor mu tatil
1 haftalık tatilden sonra uzaktan eğitim verilecekmiş. Anlamadım bir şey 1 hafta sonra bitmiyor mu tatil
Hayir 1hafta sonra da okula gitmeyecen.Yani okula ne zaman gidecegin belli degil suan.Uzaktan egitim verilecek
Hayir 1hafta sonra da okula gitmeyecen.Yani okula ne zaman gidecegin belli degil suan.Uzaktan egitim verilecek
Hangi programla neyle hangi uygulama üzerinden?