Heralde Mayısa kadar soğuklara devam ? CAN
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Kutup daha tam bölünmedi gibi
-
Bu arada okullar bence tatili daha da uzayabilir ki serin günler bekliyor bizi yayılma hızlı olacak gibi
-
Yok mayısa kadar olmaz Nisanın ilk haftasına kadar
-
Belki sezon kapatılır a - b - c planlarımız var diyor bakan hazırlıklıyız diyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Belki sezon kapatılır a - b - c planlarımız var diyor bakan hazırlıklıyız diyor
Biraz sallama olmuş.Bizde tek olan olur,,A,b,c planları olmaz .Duyda inanma,daha dün "tatil konuşulmadı"derler bugün tatil dediler.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bazıları yayılma olmuştur. Bir şeyler olmuştur. Yoksa kolay kolay tatil yapmazlar bir şeyler var diyor
-
- Resmi Gönderi
Bazıları yayılma olmuştur. Bir şeyler olmuştur. Yoksa kolay kolay tatil yapmazlar bir şeyler var diyor
O bazılarını çok iyi biliyoruz. Bunlar sadece önlem amaçlı. Yapmasalar neden yapmadınız diyecekler.
-
- Resmi Gönderi
O bazıları işin ....unu çıkarıyorlar.Fol yok yumurta yok ama ahkam kesem çok.
-
Youtubede, twitterde sık sık yorumları takip ediyorum. Yok virüsle dalga geçmeler. Yok millet tatilde dışarıda dolaşacak. Yok bir şeyler vardır kolay kolay tatil etmezler. Her şeyi buluyorlar 2 saate
-
Bir şey sorucam. Peki yarın niye tatil değil. Onun mantığını anlayamadım. Önlem amaçlıysa o gündende de tatil olması lazım
-
- Resmi Gönderi
Bir şey sorucam. Peki yarın niye tatil değil. Onun mantığını anlayamadım. Önlem amaçlıysa o gündende de tatil olması lazım
Yarın son gün öğretmenler öğrencilerine detaylı bilgi verebilsinler diye olabilir
-
-