- Resmi Gönderi
Ben misafir değilim
Biliomda malum virüs var dedin ya ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen misafir değilim
Biliomda malum virüs var dedin ya ?
Hosbulduk Mustafa abi nerede
Cay cikar yav, sıkıntı yok
Çayda çıra da ettik ama tın ses yok üle
Ses verin az çok.Hayırlı geceler herkese.Anitkaya da soğuk devam ediyor.
Şu an -6 gösteriyor sıcaklık.Bahcede yağan kar hala duruyor masallah.Kardan adam değil kardan ev bile yapılabilir.Gunduz böyleydi yine soğuk hava ile aynı kaldı.
adaado661 hoşgeldiniz.
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Günaydın
Günaydın
Günaydın genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım
En iyisi Ronaldo gibi yapmak egeden bi ada alican keyfine bakican
En iyisi Ronaldo gibi yapmak egeden bi ada alican keyfine bakican
Benim ev Bi nebzede olsa öyke? bana en yakın ev 1 km uzakta. Dağın başındayım?
Az sonra boluda kar başlayacak ama tadımız tuzumuz yok malesef
Az sonra boluda kar başlayacak ama tadımız tuzumuz yok malesef
Nasıl olsunki kardeşim.vatandaşlarımız azıcık duyarlı olsa atlatırız bunu. Ama Malesef dışarıda çoluk çocuk gezen yüzlerce insan var zonguldakta.
Vallahi çok canım sıkkın şu virüs yüzünden. İnsanların Hayatı artık eskisi gibi değil, herkes korku panik içinde. Sokağa çıkma yasakları oluyor. İnsanlar evde bunalıma giriyor. Ekonomik olarak çöküntüye giriyoruz.
Şu beladan kurtulalım artık kaç aydır.
Vaka sayısı bugün 200 kişiyi bulabilir. Bulunduğum ilde çok acayip şeyler oluyor. Keza bartın ilindede aynı şekilde.
Vaka sayısı bugün 200 kişiyi bulabilir. Bulunduğum ilde çok acayip şeyler oluyor. Keza bartın ilindede aynı şekilde.
Virüsün yayılım gösterdiği yer daha önemli. Corona haritasında da vurgulanan yerin uydurma olduğunu düşünüyorum. Bir söylese bakanımız nerde görüldü diye. Söylemiyor ama.
Az çok tahmin ediyorsundur ama. Ben tahmin edebiliyorum. Kıytırık bir il olsa çoktan söylenirdi