herhangi bir kalabalık şehirde olmuşsa daha sıkıntı
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul değildir umarım. Veya Kocaeli, herhangi bir kalabalık şehirde olmuşsa daha sıkıntı
Neyse il adı veripte suç işlemeyelim?
Sıkıntı çıkacak yerler diyelim geçiştirelim
-
Bence yakında nerde görüldüğünü söyler sağlık bakanı.
-
- Resmi Gönderi
Cumhurbaşkanımız bugün Bi açıklama yapacak temennimiz 14 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilsin. Ekonomi biraz sekteye uğrar. Ama sonuçta ekonomi Biraz sabrederek düzelir. Başka türlü bunun yayılması engellenemez diye düşünüyorum. Bizlerde biraz duyarlı olup devletimizin isteklerini yerine getirirsek en az zararla atlatırız bunu
-
- Resmi Gönderi
Birde sosyal medyada panik havası yaratmaya çalışan çok kişi var. Neymiş bilmem ne hastanesinde 20 corona lı varmış 5 tanesi ölmüş. Bunları tek tek yakalıyor polislerimiz. İtibar etmeyelim böyle haberlere sağlık bakanımızdan Allah razı olsun adam gece 12 de çıkıyor bilgilendiriyor.
-
- Resmi Gönderi
Kesin bilgi değilse il ismi verme kardeşim topluyorlar valla?
Kesin bilgi doktora sordum
-
Eren suç söyleme başımızı yakacan düzenle yorumunu
-
Eren yorumlarını sil veya düzenle lütfen.
-
- Resmi Gönderi
Can abi halletmiş galiba ?
-
- Resmi Gönderi
Yırttın?
-
- Resmi Gönderi
Alıp götürürler görürsün
-
- Resmi Gönderi
Alıp götürürler görürsün
Can abiyi ziyarete silivriye
-
- Resmi Gönderi
Bu sayfada üyelerden biri komiser yardımcısı bilginiz olsun?
-
arkadaşlar benim dunden beri aniden bel agrim cıktı eğilince bayagi acıyo neden olmus ve nasıl gecer eğilmeyince hafif agriyo
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
Geçmiş olsun @Keskekaryagsa cevabı sendedir neden ağrır veya ne yaptın.Her şey olabilir uykuda bir hareket, eğilip kalkarken yanlış bir hareket.. Devam ederse Dr en iyi çözüm
-