@HavalarMiss duan kabul olacakmı bakalım
Kasırga/Tayfun Takibi Ve Haberleri
-
-
- Resmi Gönderi
Akdeniz'de %80 ihtimalle bir Medicane oluşacak fakat rotası ne olur gücü ne olur bakacağız. 1-2 gün daha takip edelim.
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf onaylıyor gfs toparlayacaktır rüzgar gücünden belli ancak gücün de ki değişimi dediğiniz gibi zamanla göreceğiz.
-
vay be kasırga takip edeceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi
-
- Resmi Gönderi
vay be kasırga takip edeceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi
Bir iki sene önce de böyle bir olay olmuştu.Bize gelmeden Yunanistan'da erimişti ama oraya da zarar vermişti.
-
- Resmi Gönderi
Bir iki sene önce de böyle bir olay olmuştu.Bize gelmeden Yunanistan'da erimişti ama oraya da zarar vermişti.
2018 sonbaharı olması lazım
-
ben dedim size bu şene eylulde oluşacak diye insallah izmire gelir ilk önce
mediCANe Candır
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şimdilik durum bu. GFS medicaneyi görmedi bile. Diğer 3 model ise farklı rotalar çizmeye devam ediyor. Takip edelim. Mediterranean Cyclone Centre'ye göre ise medicane oluşursa ismi Cassilda olacak.
-
Aralık ayı için özelikle Ege bölgesi fırtına ve bol yagmur bekletin mi burdan bildirmek istiyorum.
kasırga oluşturacak cinsten olabilir.
-
- Resmi Gönderi
2. Sorumda su abi
Ikisinide cevaplarsan cok sevinirim
Iyi geceler
Bu veriler mesela icon ecmwf ne zaman guncelleniyo saat kacta ilk sorumda yukarda abim cevaplarsan ikisinide çok sevinirim
Gfs 18:30 ve sonraki 6 saatte bir
Ecmwf 21:00 ve sonraki 12 saatte bir
Gem 19:00 ve sonraki 12 saatte bir
Icon 18:00 ve sonraki 6 saatte bir
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ecmwf yine kasırgayı İzmir'e vermiş sonra rodos adasına ilerliyor.
-
- Resmi Gönderi
gfs yunanistana veriyor
-
- Resmi Gönderi
Gem de onaylıyor
-
- Resmi Gönderi
ecmwf
-
- Resmi Gönderi
ukmo da bir hareketlenme yok