Abi aralıkta yani bol firtına mi olcak izmirde
Aynen kardeşim aralıkta ege bölgesi çok yağışlı gececek. Hemde kuvvetli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi aralıkta yani bol firtına mi olcak izmirde
Gem de onaylıyor
Tamamen hayal ürünü kasırga yaratacak bir model yapısı yok aksine rüzgar yönü güneyli olduğundan daha ege ye gelmeden son bulur.
Benim böyle fırtına beklentim yok.
Peki ya akdeniz bölgesi Mersin dolayları yağış bakımından nasıl geçecek
WRF İzmir'e vermiş
Tropikal sistemlerle yavaş hareket, çok fazla yağmur yağmasına neden olur
Sistemin hareketine bakalım
Bu kasırga olayları ciddi işler rotası her zaman yeniden oluşturuluyor son ana kadar beklemek lazım fazla atıp tutmamak lazım bu atmosfer olayını
Bu kasırga olayları ciddi işler rotası her zaman yeniden oluşturuluyor son ana kadar beklemek lazım fazla atıp tutmamak lazım bu atmosfer olayını
Anladim abi tekrardan rotasini egeye çevirme sansi varmi saygılar
Anladim abi tekrardan rotasini egeye çevirme sansi varmi saygılar
Bizde merakla takip ediyoruz her 3 saatte bir bakıyoruz
ya cok merak ediyom ve istiyom insallah gelir Allahım gelsin lütfen kasirga ?
Bu nasıl bir duadır insanlar menfaatleri olan şeyler için dua ederler. Sizin ki çok değişik kar değil ki yada sıradan yagmur. Böyle birşey olması şuan için imkansız zaten de inşallah da olmaz. Yoksa bu bölgelerde yaşayan insanlar zarar görür
Son güncellemelere göre Cassilda Medicane'sinin ülkemize bir tehditi bulunmamakta.
O ihtimal çok düşük takip edelim yarına kadar.
Akdeniz fırtınasıyla alakalı soru ve yorumlarınızı bunun için açtığım konuya yazarsınız. Buraya yazılanlar silinecektir.
Atlantik son günlerde en aktif günlerini yaşıyor. Atlantik Fırtına Sezonu'nun en etkin günleri içerisinde olduğumuz için çok da şaşırmamak gerek fakat yine de esktrem bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Son güncellemeye baktığımızda Güney ABD'yi etkileyen ikinci kategori Sally kasırgası ilerleyişini sürdürüyor. Kuzey Atlantik'te ise Paulette kuzeye süzülüşünde "kasırga" statüsünü kaybetti. Meksika körfezi'nde önümüzdeki günlerde Tropikal Fırtına'ya dönüşme ihtimali %50 civarında olan başka bir sistem daha var. Teddy ve Vicky önceki günlerde Paulette'nin izlediği rotayı takip ederek herhangi bir kara parçasını etkilemeyecek gibi gözüküyor. Daha güneyde ise Karayip'lere doğru ilerleme ihtimali bulunan başka bir sistem daha var. %80 civarı bir ihtimalle Tropikal Fırtına/Kasırga'ya dönüşecek.