Kısa vade modeli swiss İtalya'ya vermiş
Kasırga/Tayfun Takibi Ve Haberleri
-
-
ICON 114 te takılı kaldı
-
- Resmi Gönderi
Yunanistan'da yarın çok şiddetli yağış mevcut , bu yağışların bize gelme ihtimalide mevcut .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem ve CFS Hava Modellerinin Kasırga Tahmini.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir ara bu vardı hatırlıyor musunuz
-
- Resmi Gönderi
Egeyi tehdit etmişti ve Yunanistan da etkili olmuştu bir Medicana omu?
Ülke olarak hele hele İzmir'de insanlar sonucunu tahmin edemediği için "tüh bize gelmedi, keşke gelseydi"demişlerdi
Bir sürü de isim bulmuştuk ona..
-
Egeyi tehdit etmişti ve Yunanistan da etkili olmuştu bir Medicana omu?
Ülke olarak hele hele İzmir'de insanlar sonucunu tahmin edemediği için "tüh bize gelmedi, keşke gelseydi"demişlerdi
Bir sürü de isim bulmuştuk ona..
Yok abi bu başka.Egeyi tehdit eden kasırga iyon denizi üzerinden gelmişti.Ama şehsen sonucunu tahmin ediyordum ve tüh bize gelmedi demiştim.Hatta önümüzdeki hafta beklenen siklon içinde tüh bize gelmedi diyorum.Atın ölümü arpadan olsun be abi🙂
-
ECMWF sabah güncellemesi MEDİCANE'i Mersin Adana'ya çıkardı
-
-
Karadeniz tropik benzeri kasırgası Blackane
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Medicana vermiş Akdeniz'e %99 değişir
-
Akşam güncellemesini takip edelim
-
- Resmi Gönderi
Akdeniz ve Karadeniz'de son 3 yılda 4 veya 5 medicane oldu sanırım.
-
Akdeniz ve Karadeniz'de son 3 yılda 4 veya 5 medicane oldu sanırım.
2020 de 2
2021 de 1
2023 te 1 diğeri ise takip ediliyor
-
5. medicane olacak 2020'den bu yana
-