- Resmi Gönderi
Bu konuda sadece Başkentimiz Ankara'nın hava olaylarıyla ilgili tahminler, yorumlamalar, tartışmalar yapılacaktır. İyi forumlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konuda sadece Başkentimiz Ankara'nın hava olaylarıyla ilgili tahminler, yorumlamalar, tartışmalar yapılacaktır. İyi forumlar
Hayirli olsun
Ankara ile ilgili burdan devam edelim dostlar.
ankara diyargramı 8o
Sıcak cephe ihtmali artıyor. yağışta artma var.
Yarın Sabah Başkent Ankarada Yağışlar Başlıyor Ve Aralıklarla Gün Boyu Devam Etmesini Bekliyorum..
Diagramda 30 unda haraketlenme var gibi.
Sözlerime Şöyle Başlamak İstiyorum; Bu gelen sistemde her ne kadar istenilen bir yağışı olmasada yine o beyaz örtüyü görmekte bir mucize diye düşünüyorum. Kasım Ve Aralık Ayı Dönemi Bir Nebzede olsa Ocak Ayına Oranla Daha Güzel geçti diyebirliz, Ve Ocak ayını Ankara adına Kapatıyoruz, aslında iç anadolu bölgesinin tamamına kapatıyoruz diyebilirz. İşimiz Şubat Ve Martta ki Gelen Sistemlere Kaldı Hemen Ümidiniz Yitirmeyin Çünkü Önümüzde Daha 2 Aylık Bir Süreç Var. Forumlarda ki Hocalarımızın Yorumlarını Okursanız Daha Detaylı Bilglilere Ulaşabilirsiniz.
Her ne kadar ankara ve iç anadolu bölgesi adına zayıf bir sistem olsada ankara için diğer günler adına kar şansı hayla var diyeiblirzi örnek yarın sabah saatlerin etkili bir kar yağışı geçişleri olabilir. Gece Sıcaklıklarda ki ani düşüşler tepe katman sıcaklıklarında bu durum epey görülebilir. aslında bu kadar soğuklar işimize yararmı diye sorarsanız en azında ani bir kütlenin gelişmesi sonunda düşen her kar Tanesi yerde kalacaktır. Sabah saatlerin de aralıklı etkili kar yağışları geçişleri olabilir.
Yağış Haritalarında da Belli Olduğu Gibi Yarın Sabah Yüksek İhtimalle Kar Geçişleri Olabilir. Diyagramları İncelediğimizde de Ayın 28 in de Tekrardan Yine Bir Kar Yağışı İhtimali daha bulunuyor.
Ankara diyagramı.
Ankara diagramında kıpırdanma var bu iyiye işaret olabilir.
Ocak 31 den şubat 5 kadar aktif sistem var demiş bu aralıklarla yağışlar alabilir ankara fakat 6 sından sonra sıcaklıklar bir artış var
Ankara olarak sisli ayazlı günler bizi bekliyor.
ankara gfs diyagramını paylaşırmısınız.
ankara gfs diyagramını paylaşırmısınız.
Şu an mobildeyim kardeşim eve geçince pc den atayım.
Şu an mobildeyim kardeşim eve geçince pc den atayım.
hocam bölge görevlisi arkadaşım paylaşsın diye yazdım. Olmadı ben paylaşacağım bölge bölge