- Resmi Gönderi
IZMIR 8°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIZMIR 8°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu
IZMIR °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı
Bu gece ile soğuk cephenin giriş yapmasıyla özellikle yarın öğleye kadar İzmir - Muğla Hattında etkili yağışlar Olabilir. Oraj Aktivitesi bol olabilir. :thumbup: " Özellikle Kıyı Ege "
Oraj kovalayan da cok :thumbup:
İzmir den bugünkü dolu yağışından 02/03/2017
Benim burada sadece hafif yağmur oldu,gece sağanak vardı geç saatler de.
@FOREVERSYSTEM nereye yağmış maşallah :thumbup:
Arşivden 5 kasım 1995 izmirliler bilirler o güzel yağmurları,
izmir,e yağmur dustu düşecek
Darısı bize
Basladi yağmaya..Az rüzgar var,kesilirse sıkı bir yağmur yağacak gibi.
Zavalli erik bu havaya bile dayanamaz.Hem rüzgar hem sert yağmur damlaları var.Ciçekleri dökülecek gibi.
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Güney Ege kıyılarında (İzmir'in Merkez dahil güneybatısı ile Aydın'ın batısında) kuvvetli (21-50 kg/m2); Çeşme, Urla, Selçuk, Seferihisar, Kuşadası, Didim ve Söke'de çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: 2-3 derece azalacak.
RÜZGAR: Güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli(30-50 km/sa), kıyı kesimlerde zaman zaman kısa süreli fırtına(60-70 km/sa) şeklinde esecek.
UYARILARKuvvetli yağış ve kısa süreli fırtına nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, hortum, yerel dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdırGüney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir.
IZMIR °C, 13°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bölge genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Aydın'da yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: 2-3 derece azalacak.
RÜZGAR: Bölgemizin güneyinde güneydoğu, kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(30-50 km/sa)esecek.
UYARILARSon 24 saatte kaydedilen yağışların üzerine beklenen kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, hortum, yerel dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır
IZMIR °C, 14°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
HAVA SICAKLIĞI: Onemli bir değişiklik olmayacak.
RÜZGAR: Bölgemizin güneyinde güneydoğu, kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esecek