Şu kütle nasipse bize doğru gelecektir fakat erimeme garantisi veremiyorum.
Gelirse bile kütleler ağır ilerliyor bir kaç saati bulabilir.
Uyuyup sabah erken uyanmanızı tavsiye ederim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu kütle nasipse bize doğru gelecektir fakat erimeme garantisi veremiyorum.
Gelirse bile kütleler ağır ilerliyor bir kaç saati bulabilir.
Uyuyup sabah erken uyanmanızı tavsiye ederim.
Geliyor gönlümün efendisi ☃️
Hala gelemedi bekleyeceğime kuzeye doğru yürüseydim muhtemelen varmıştım şuan :D
Aslında en iyisi radar takibi yapmak ama işte insan rahat edemez illa teyit istiyor
evet ama benimki biraz daha farklli.
ben uykudan uyanyorum pencereden bakiyorum yagis var sonra acaba ruyamiki diyorum aciyorum radari kutle varsa teyit ediyorunm. tamam gercekmis ruya degil gibisine....
Şuanda konumum adına efsane ötesi yağış var ve radarda devamıda var 🥶
2-3 saat sonra yine güzel kütle yakaladık göz gözü görmüyor şuan
evin önündeki büfe gözükmüyor şuan öyle bir kar yağışı var bu gidişle 30-35cm olur sistem sonu konumum
Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 10 ila 25 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada
Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün
Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 15 ila 40 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada
Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün
şuanda bile inanılmaz yağış var ellerinze sağlık hocam
Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 15 ila 40 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada
Ellerinize sağlık hocam
4bd68bc3-08fa-4570-a4d2-7877ebcd4c6f.jpg
Konumumdan anlık ölçüm yaklaşık 18-19cm çimlerde
Halen yağıyor inanılmaz geçen seneki şubat dek sistemine benziyor
Kocaeli/Kandıra
Konumumda yolları açıyorlar 2 dk sonra tekrar kapanıyor