körfez de durum ne ben Gebze'deyim
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Dışarı çıktım, öyle üşüdüm ki aklımın ucundan keşke dışarıya çıkmasaydım düşüncesi geçti
-
Ben sakaryadayken saat 4-5 civarı kar atıyordu.Eve körfeze döndüğümde anneme ve babama sorduğumda yağdı biraz dediler.
-
Kasımda havada kar görmek öyle her sene olacak şey değildir geçmişte olmuş hatta örtülü olmuş fakat son senelerde kasımda kar görmek çok nadir bir olay bence.
-
özellikle gece saatleri fırtına ile kuvvetli yağmur karışımını hayal bile edemiyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Düzeltme asıl yağışlar perşembe gecesi başlıyor o saatlerde rüzgar orta kuvvet esmekte. Dalmışım kusura bakmayın 🙃🙃
-
Şansa gel.. Gölcük boşlukta kaldı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
eco formu neden kapandı
-
- Resmi Gönderi
eco formu neden kapandı
Bu soru ne ve kime anlamadım kendi adıma..
-
- Resmi Gönderi
Bu soru ne ve kime anlamadım kendi adıma..
Model takip
-
- Resmi Gönderi
eco formu neden kapandı
Yeni bir konu ile devam ediyoruz abim..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cephe güçlü giriş yapıyor. Kırklarelinde kuvvetli yağış var. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız yağış gibi. Gece yarısı sabah saatleri etki alanı epey genişleyecek.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cephe etkisini sürdüyor. Doğulayarak devam edecek. Doğularken etkisinde azalma olacaktır. Akşam saatlerine kadar bizimle.
-
Aralıksız etkili yağışlar yolda. Akşam müsait olunca değerlendirmeye çalışacağım.
-
Hocalarım hayırlı günleriniz olsun Bursa için detaylı açıklama yapacak Bi yetkili varmidir kar alır diyor bunyamin surmeli 3 cm örtü olur diyor doğruluk payı varmidir bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim
-