Bir şekilde kar görücez de işin sonunda bakalım
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
körfez de tane sayacak 😀
-
Gfs den iyi en azından
-
Güncel yağışı atmamışım durum daha vahimmiş.. 😀
-
Çok şey istemiyorum 10-11 ocakta kuzeyden ufak bir - 8 girişi ile kar sınırında havada kar alalım yeter.
-
Ah benim gözler iyi görse gölcüğe kky mi vermiş kar mı tam kestireceğim sınırlı alan modelinden 😀 gözlüğümde yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gölcük yoğun kar
-
az kuzeye gel az
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gölcük yoğun kar
Tek anlayamadığım kısım İstanbula yağmur gösterirken güney Kocaeliye neden kar vermiş? >>>WinteR<<<
-
İstanbula oranla kuru soğuk riski daha az kocaelide, içim bir tık daha ferah fakat fullden orta veya Doğu Karadenize indirirse işte o zaman hepten bende yanarım. Bu güncellemeye göre kar'ın ömrü uzun değil fakat iyi örtü yapar gaayet yoğun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
, 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
, 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Oo 9 u
-
Oo 9 u
Ancak en azından ecmwf'in de, gfs ye uyması lazım. Lazım ki, istediğimiz oranda yağış yakalayabilelim.
-
Oo 9 u
Benim anlamadığım guney Marmara Bursa Balıkesir yoğun kar alır demiş lakin o saatlerde - 4 ler var nasıl kar yağacak ne diyorsunuz bu duruma
-
Bu dönemde kafayı Yersiniz.
-