akustik sistem dedigin ne oluyo usta
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
akustik sistem dedigin ne oluyo usta
tahminciler kısmını TT SİNAN NN tahmini var o
Ocak sonu beklediğimiz akustik sistem okuyabilirsiniz isterseniz
-
Rüzgar yönü sıcaklığı etkileyecek gibi duruyor şuan Marmara için ne desek boş şuan ama yüksekler için sorun yok kar yapar. Eger bir değişim olmaz ise.
Rüzgar yönü Poyraz, yıldız, lodos arası dönüşüm yapıyor
-
Rüzgar yönü sıcaklığı etkileyecek gibi duruyor şuan Marmara için ne desek boş şuan ama yüksekler için sorun yok kar yapar. Eger bir değişim olmaz ise.
Rüzgar yönü Poyraz, yıldız, lodos arası dönüşüm yapıyor
Karayel olmıcak mı yani abi.
-
- Resmi Gönderi
Henüz rüzgar yönlerini konuşmak için çok erken. Alçak basıncın rotası kesinleşmedi.
-
Karayel olmıcak mı yani abi.
Karayel olsa zaten bunları konuşmayız ve modellerde soguk oranı daha da artar ayrıca rüzgar yönü karayele göre daha girişken bir sistem olur şuan kaçtı kaçacak havası var.
-
İşte bu
-
Bölgemizde şöyle bir değerlendirme yaparsak
Yarından itibaren yağışlı hava Trakya'dan giriş yapıyor.
Haftasonu barajlarımıza ilaç gibi gelicek şakır şakır yağmurlar var.
Pazartesi günü yerel yağışlar var.
Salı günü yağışlı hava devam edicek.
Sonrası kar olur inşallah
-
- Resmi Gönderi
Ömer eline sağlık kardeş. Rica etsem Edirne diyagramını atabilir misin kardeşim?
-
Ömer eline sağlık kardeş. Rica etsem Edirne diyagramını atabilir misin kardeşim?
-
- Resmi Gönderi
Meşhur Trakya boşluğu yok desene Ömer.?. Teşekkür ederim
-
merhaba, siteye yeni katıldım.çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. bursa-inegöl de ikamet ediyorum.bursa ile ilgili önümüzdeki günlerde beklediğiniz sistem kar bırakırmı acaba? teşekkür ederim.
-
- Resmi Gönderi
merhaba, siteye yeni katıldım.çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. bursa-inegöl de ikamet ediyorum.bursa ile ilgili önümüzdeki günlerde beklediğiniz sistem kar bırakırmı acaba? teşekkür ederim.
Sabahki son güncellemelere göre bu ihtimal yüksek, ama tam olarak zamanını ve ne kadar yağacağını bilemiyoruz. Modeller çok tutarsız. Bizi takip etmeye devam edin
-
Sabahki son güncellemelere göre bu ihtimal yüksek, ama tam olarak zamanını ve ne kadar yağacağını bilemiyoruz. Modeller çok tutarsız. Bizi takip etmeye devam edin
Teşekkür ederim, Allah ülkemiz için hayırlı yağışlar versin.
-
Şuan ihtimaller yüksek takpte kalın haber vereceğim size hoşgeldiniz forumumuza
-