Yağış konusunda Batı Karadeniz örneğini vereyim yoğun dekle kar verdi siklon yüzüne değişti 50 cm iken 20cm ye kadar düştü modellere göre yani değişime 60 saat kalaya kadar açık takip edeceğiz yağışı
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
bir bakmışsınız mgm yarın tüm ikonlara yağmur koymuş
-
bir bakmışsınız mgm yarın tüm ikonlara yağmur koymuş
Bu akşam ve sabahki ecmwfye göre bakalım iyi çıkar inşallah onu baz alıyor
-
Bu akşam ve sabahki ecmwfye göre bakalım iyi çıkar inşallah onu baz alıyor
Şakasına dedim zaten ecmyi baz aldığını biliyorum Allah korusun yarn en az 2 gün kar ikonu bekliyorum mgmden
-
Akşam GFS güncellemesine göre konumum adına beklenti değişikliği yapmalı mıyım kar konusunda?
-
Akşam GFS güncellemesine göre konumum adına beklenti değişikliği yapmalı mıyım kar konusunda?
Ecmwf ye bakmanız daha doğru olur Gfs çok istikrarsız
-
Gfs gayet iyidi konumunuz için Ecmwf yede bakalım
-
Teşekkür ederim, bakalım ECMWF ne diyecek kaldı 1 saat
-
Gfs akşam güncellemesi İstanbul için iyi mi çıktı
-
- Resmi Gönderi
Gfs akşam güncellemesi İstanbul için iyi mi çıktı
Kar haritası makul seviyede kar vermiş. Yine de genel anlamda soğumada eksiklik var. Modelleri 1-2 gün daha takip etmek lazım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. %63
-
-
Bugün biraz fazla soru sordum kusura bakmayın, bu sistem geçen sene Şubat'ın ilk haftası aldığımız sistemden daha iyi mi olur akşam güncellemelerine göre konumum adına?
-
Bugün biraz fazla soru sordum kusura bakmayın, bu sistem geçen sene Şubat'ın ilk haftası aldığımız sistemden daha iyi mi olur akşam güncellemelerine göre konumum adına?
Daha iyisini alıcaksınız hocam şu görüntüye göre
-
Daha iyisini alıcaksınız hocam şu görüntüye göre
Sağolun hocam tekrardan
-