- Resmi Gönderi
ColdFire10 evet yağış olursa tabii
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturColdFire10 evet yağış olursa tabii
CAN ustam üzülüyorum , bu soğuklarla 2017 gibi bir sistem yasamak nasip olmucak , yağış sıkıntımız var dimi , peki son ana kadar bir ümit var mi ?
CAN ustam üzülüyorum , bu soğuklarla 2017 gibi bir sistem yasamak nasip olmucak , yağış sıkıntımız var dimi , peki son ana kadar bir ümit var mi ?
Balıkesir yine iyi hocam Bir 2017 olmasa da güzel kar alırsınız.
CAN Hocam tam balıkesir sayılmaz , bizim sloganimiz bile 10.5 dur konum olarak balikesirden daha mi sansliyiz acaba
CAN Hocam tam balıkesir sayılmaz , bizim sloganimiz bile 10.5 dur konum olarak balikesirden daha mi sansliyiz acaba
Siklonik sistemlerde nerenin rakımı daha yüksekse ora daha şanslıdır ama DEK li sistemlerde daha şanslısınız bu konumla.
Günaydın, Bursa-inegöl e kar yağışı ne zaman başlar acaba ? çocuk evde başımın etini yedi ne zaman diye habire soruyor
Günaydın, Bursa-inegöl e kar yağışı ne zaman başlar acaba ? çocuk evde başımın etini yedi ne zaman diye habire soruyor
Ömer daha iyi bilgi verir ama şuan görünene göre cuma günü sabah saatlerinde ilk kar düşebilir abi
Günaydın,Cuma günü başlayacak Bursa'ya kar
Benim konumumda kar veya kky ne zaman başlar
Benim konumumda kar veya kky ne zaman başlar
Cuma
Burada hava bir anda baya soğudu
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
Perşembe günü 1. siklon giriş yapıcak etkisiz bir siklon ve soğuklar yetersiz
Cuma günü soğukların girişi ile kar başlıyor
Pazar Pazartesi asıl soğuk ve yağışlı siklon giriş yapıyor