Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hocam radar takibi yapınız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hocam radar takibi yapınız.
CAN hocam bu sistemin en şanslı yeri bati karadeniz olabilir mi, hangi haritaya baksam şahane , metrelik kar olur orada yav
Hava açınca yaz gelmiyor sakin olalım
Hava açınca yaz gelmiyor sakin olalım
Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
Radar takini yapınız hocam.
Sakin ol takip et
İcon niye daha düşük Ömer önemli bir sebebi var mı?
Siklondan dolayı hocam maalesef modellerimiz çözemiyor siklonu
Bilgilendirme:
Bu gece ki yağış gece 01:00 - 03:00 arası Çanakkale İzmir civarı giriş yapıyor.
İç ege iç Anadolu ve batı karadeniz dogru yayılarak gidecektir.
Marmara bölgesinde ise yoğunluk dogu ve Güney doğusu olarak gözükmektedir.
Bursa Balıkesir Kocaeli, İstanbulun anadolu yakası bogaz hattı önemli bir yağış alacaktır. Avrupa yakası bogaza yakın ilçelerde ara ara yogunluk gözükebilir. Sabah örtü ile uyanacak bir çok il ilçeler var.
Trakya ve İstanbulun Avrupa yakasının batısı şansı bu yağışlı sistemde çok az yağış yok denilecek kadar.
İzmite soğuk çok geç giriyor yağışlar muazzam ama kara çok geç dönecek sanırsam doğrumu Ömer
İzmite soğuk çok geç giriyor yağışlar muazzam ama kara çok geç dönecek sanırsam doğrumu Ömer
Karayel ile kara donebilir
Karayel ile kara donebilir
Umarım öyle olur çok ciddi güzel yagislar kaçar çünki 850hpa -5/-6 da karayel etkisiyle dönebilirmi de kara
80 cm kar vermiş konumuna GFS ne kadarı tutar bilemiyorum daha halen kara döner mi demeyin
Arkadaşlar konumuma kocaeli/kartepe bulunduğum bölgeye 75cm civarı vermiş rakım 150 metre ne kadarı tutar bu karın yaklaşık olarak ?
Evet sabaha girer anca ama karayel var belli olmaz gece sürpriz olabilir
80 cm kar vermiş konumuna GFS ne kadarı tutar bilemiyorum daha halen kara döner mi demeyin
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bana çok abartı geldi