Eren hocam konumumdaki yağış saf kar'a döner mi bu saatten sonra sizce? Dönerse saat kaç civarı döner sizce?
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Gfs yağışları baya kesmiş ve sistemi baya kısaltmış yapma gfs zaten yağmur yayor bari Cumartesi akşamdan Salı’ya kadar kar alalım ya
-
- Resmi Gönderi
Eren hocam konumumdaki yağış saf kar'a döner mi bu saatten sonra sizce? Dönerse saat kaç civarı döner sizce?
Hocam sizin sıcaklık sorunu devam kky-sulu kar arası geçiş olacak saf kar için ayın 17 sini beklemek lazım benim konumumda karayel var ancak arabaların üstü dışında tutan bir yer yok
-
Hocam sizin sıcaklık sorunu devam kky-sulu kar arası geçiş olacak saf kar için ayın 17 sini beklemek lazım benim konumumda karayel var ancak arabaların üstü dışında tutan bir yer yok
Bu kadar bekledik 2 gün sabretmek artık boynumuzun borcu hocam Teşekkürler değerli cevabınız için
-
- Resmi Gönderi
Gfs yağışları baya kesmiş ve sistemi baya kısaltmış yapma gfs zaten yağmur yayor bari Cumartesi akşamdan Salı’ya kadar kar alalım ya
Senin konumunda soğuk erken girse sağlam kar alırsın zaten CAN abi paylaşır kar haritasını
-
Hocam arabar bembeyaz yer Beyaz değil ama viciklasiyor yani tutmaya başlar düşen kar erimiyor
-
- Resmi Gönderi
Bu kadar bekledik 2 gün sabretmek artık boynumuzun borcu hocam Teşekkürler değerli cevabınız için
Bu yağışlar sadece güney illerimize yaradı bir nevi ve de anadolu yakası asıl yağışlar cumartesi akşam inşallah
-
Emin olun hepimiz sasirdik gece 3 te girmesi beklenen cephe 1 civari girince karayel ve soguklar yagistan sonra olusacak diye korktum ancak oyle olmadi sukur actik sezonu.
Hocam İzmit'te şuan havanın 7 derece olması normal mi sanırım İzmit'te kara dönmez bu yağış birde windy de gösterilen dereceler doğru mu ?
-
İnşallah hocam güzel günler yakın
-
Balikesir merkezde karla karışık yagmurdan öteye geçemedi malesef örtü neredeyse yok inş zamanla artar ....
-
- Resmi Gönderi
Hocam İzmit'te şuan havanın 7 derece olması normal mi sanırım İzmit'te kara dönmez bu yağış birde windy de gösterilen dereceler doğru mu ?
Normal karayel etkisi olsa düşerdi baya kar ihtimali çok az kky da düşük.
-
- Resmi Gönderi
İstanbul adına kar yağışını karayele borçlu biliriz
-
Karayel gelmiyormu ya kara çevirmicekmi bu yağmur heryeri şırıl sıklam yaptı zaten
-
- Resmi Gönderi
Modele göre efsane karayel var 17 si sabahı tekrardan örtüyle uyanabiliriz .
-
Bugünü 17-18-19'u için uykusuzluk antrenmanı gibi düşünüyorum hüsrana uğrasak bile :D
-