Hocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
Hayırlı olsun hocam gerçekten kendimden çok sevindim geçen sistemde üzülmüştünüz siz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
Hayırlı olsun hocam gerçekten kendimden çok sevindim geçen sistemde üzülmüştünüz siz
suanki goruntuye gore kocaeli duzenli sekilde arta arta saat 08:00 08:30 gibi daha saglam giriyor kutlenin etkili kismi.
radarda gorduklerimizi diyorum ama. o sira radara girecekler pesin sira geliyor zaten ardina
İzmit'te sıcaklık sorunu var daha bu saatte böyleyse ogöne doğru daha da kötüleşir değil mi sıcaklık
Yağış durma noktasına geldi şu anda kütleleri bekliyoruz
İzmit'te sıcaklık sorunu var daha bu saatte böyleyse ogöne doğru daha da kötüleşir değil mi sıcaklık
Evet Öğlen saatlerinde 2 derece yükselir.
Hayırlı olsun mu bişey yok ki ne hayırlı olsun Hocam keşke olsa. Valla bende bişey var ya olmuyor ya ne kadar dua Etsemde olmuyor. Fayda yok seneye kışa Rusya’ya taşınıcam ya.
Hayırlı olsun mu bişey yok ki ne hayırlı olsun Hocam keşke olsa. Valla bende bişey var ya olmuyor ya ne kadar dua Etsemde olmuyor. Fayda yok seneye kışa Rusya’ya taşınıcam ya.
Hocam aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, elindekine şükretmek lazım inşallah artar kar örtünüz.
Hocam aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, elindekine şükretmek lazım inşallah artar kar örtünüz.
Hocam sağolun. Da neye şükredicrm yokki bişey hatta şuan durdu bile bildiğin toz yağıyor hep lapa lapa koca koca yağması lazım ki tutsun. Hemen ama yok işte yok. Hep inşallaha kakıyoruz zaten Hocam.
Hocam sağolun. Da neye şükredicrm yokki bişey hatta şuan durdu bile bildiğin toz yağıyor hep lapa lapa koca koca yağması lazım ki tutsun. Hemen ama yok işte yok. Hep inşallaha kakıyoruz zaten Hocam.
Bilgili abilerimin işine karışmak gibi olmasın ama toz şeklinde yağan kar daha hızlı tutar diye biliyorum. Bu iş bizim lehimize.
A35B23A1-7A3B-4868-9B59-035A8343C7F0.jpg
Bu sabah itibariyle durum bu. Henüz beklentiden çok uzağım konumumda. İlerleyen saatlerde yağış yoğunlaşacak ama pek birikim yapabileceğini gündüz saatlerinde zannetmiyorum. Akşamdan sonra ne olursa olur. Sonuçta bugünle beraber 4 gün kar görünüyor. Umarım diğer günlerde beklentileri karşılar. Ama yarın sabah da bu sabahki gibi bir durum olursa burada benim açımdan sistem başarısız olmuş demektir
Bilgili abilerimin işine karışmak gibi olmasın ama toz şeklinde yağan kar daha hızlı tutar diye biliyorum. Bu iş bizim lehimize.
Keşke tutsa Hocam ama durdu zaten bide bu saatlerde yoğun olucaktı. Oldu şuan bakın Hocam.
Keşke tutsa Hocam ama durdu zaten bide bu saatlerde yoğun olucaktı. Oldu şuan bakın Hocam.
Radar takibinden başka yapabileceğimiz bir şey yok hocam artık hakkımızda hayırlısı.
Bu sistem ilginç bir sistem. Kimse doğru düzgün öngöremiyor tam şöyle olur diyemiyor. MGM bile turuncu uyarı vermiş ama her zaman miktar veren MGM bu sefer hiç rakam vermemiş. Yani bu işin ne olacağı belli değil. Son anda çok iyi de olabilir hiç iyi olmayadabilir
anlık konumum yalova çınarcık hocamFB9CCEAE-B9C1-4D43-8F0B-87BA1A6A39E4.jpg
Arkadaşlar Sistem yeni yeni kendini göstermeye başlıcak 11 ila akşama doğru 5 6 arası sistemin en yoğun hali
Allah aşkına ya şu iri taneleri birazda bana gönderin ya bildiğin toz bu ys ne saçma bi yağış. Cinsi sırf zarar tutmuyor bişey yapmıyor.