Bir şey söyleyeceğim dek bir bölgeyi etkilemediği takdirde hava güneşli olması lazım değil mi. Benim konumumda şuan dek etkilemiyor ama hava kapalı. Deklerin konumumu (Kocaeli Gölcüğü) çembere aldığı içinde olabilir mi bu sebebi ne?
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bir şey söyleyeceğim dek bir bölgeyi etkilemediği takdirde hava güneşli olması lazım değil mi. Benim konumumda şuan dek etkilemiyor ama hava kapalı. Deklerin konumumu (Kocaeli Gölcüğü) çembere aldığı içinde olabilir mi bu sebebi ne?
Uydu görüntüsünde bulut yoğunluğu hakimdir.Bu yüzden kapalıdır.
-
Ömer Hocam benim konum bugün ve bu gece ne kadar şanslı iyi olurmu. Nolucak.
-
Ömer Hocam benim konum bugün ve bu gece ne kadar şanslı iyi olurmu. Nolucak.
Dekler devam ediyor senin orda daha devam eder Kocaeli şanslı
-
Ben baya tatmin oldum,hele bide sahil kesiminde bile bu çok fazla kar yağışı.Benim için 2017 den sonraki en iyi kar yağışıdır.Elektrikler hala gelmedi.
-
Ömer Hocam o windy radarına baktım bende de sanki radarda yağış arkası kesilmiş gibi yani yağış yok gibi ilerleyen saatlerinde. Yağış olmıcak gibi duruyor Hocam.
-
-
Bursa'nın batısı her zaman ki gibi dek konusunda çok şanslı.
-
Ömer Hocam o windy radarına baktım bende de sanki radarda yağış arkası kesilmiş gibi yani yağış yok gibi ilerleyen saatlerinde. Yağış olmıcak gibi duruyor Hocam.
Devam edicek işte
pasted-from-clipboard.png -
Devam edicek işte
pasted-from-clipboard.pngOrdaki açık sarılı geldiği yer sıcaklık iyi olursa 2017 yi bile geçer yükseklerde
-
EFA3EFEE-8087-43BC-8F00-4D263136EF3D.jpg
Hocam işaretlediğim yerden bahşediyorum yağış kalmamış diye Hocam bu gelenlerde bi kaç saate biter geride yağış yokki Hocam onu diyorum. Ben
-
EFA3EFEE-8087-43BC-8F00-4D263136EF3D.jpg
Hocam işaretlediğim yerden bahşediyorum yağış kalmamış diye Hocam bu gelenlerde bi kaç saate biter geride yağış yokki Hocam onu diyorum. Ben
O arkasındaki kütlelere çözünürlük yetmiyor uydudan bak ona
-
O arkasındaki kütlelere çözünürlük yetmiyor uydudan bak ona
Hocam o uyduyu ben tam anlamıyorum. Size zahmet siz atarmısınız.
-
Hocam o uyduyu ben tam anlamıyorum. Size zahmet siz atarmısınız.
pasted-from-clipboard.png
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var kar -
pasted-from-clipboard.png
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var karNe zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
-