Hayır
Ne zaman yogunlasir tahmini
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayır
Kütle gelince
gelmesi belenen fırtına gelirse sakarya kıyısına vurma olasılığı nedir
gelmesi belenen fırtına gelirse sakarya kıyısına vurma olasılığı nedir
%50-55 vade yaklaştıkça değişir girdapın dağılma riskiyle birlikte yazdım
Valla cocuklar gibi oturup aglicam yav, cok kotu sanssizlik bu, fakirliginde gozu kor olsun arabamiz da yok kar yagan yerlere de gidemiyoruz , saglik olsunda gerisi muhim degil
Ömer hocam bu girdabın etkili olması kaç saatlerinde olacak ortalama bize ve başka şehirlere? Ona göre küçük bir uyku molası vermeyi düşünüyorum :D
Ömer hocam bu girdabın etkili olması kaç saatlerinde olacak ortalama bize ve başka şehirlere? Ona göre küçük bir uyku molası vermeyi düşünüyorum :D
Gece saatlerindende
Herkese iyi nöbetler diliyorum
Hocam sizi tebrik ediyorum Gebze en az 30 cm dediniz fazlası bile oldu bu gece yağış olurmu bu girdabın burayı vurması muhtemelmi
Kocaeli Sakarya hattını vuracağı benziyor
Hocam sizi tebrik ediyorum Gebze en az 30 cm dediniz fazlası bile oldu bu gece yağış olurmu bu girdabın burayı vurması muhtemelmi
Hocam 30 cm demedim kardan adam yapacak kadar dedim sonuç olarak tuttu
Eğer girdap bozulmazsa muhtemel
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
Aralığıda boş geçmesek eyiydi =D