Şükür Allah’a kar yağışı mutlu etti.
Kocaeli Karamürsel Tepeköy köyü.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞükür Allah’a kar yağışı mutlu etti.
Şükür Allah’a kar yağışı mutlu etti.
Gözün aydın olsun abim.
Maşallah maşallah güzel yağmış
Gözün aydın olsun abim.
Maşallah maşallah güzel yağmış
Allah’a şükür abi sadece iki gecede oldu bunlar. Okadar iri taneli yayodu ki keşke hiç gitmeseydi. Buna da şükür. Allah’ın izniyle gelecektir inşallah yine. Sistem. Umarım
winter is comming gözün aydın. Yarım metre kar yağmış Maşallah.
winter is comming gözün aydın. Yarım metre kar yağmış Maşallah.
Sağolsın abim Allah’a şükür. Yağdı. Sonunda. Çok mutlu etti beni.
winter is comming Gözün aydın turnayı gözünden vurdun vicvansız seni
winter is comming oh be abi valla rahatladım sanada kar yağdı ya bu kış olmuş demektir 10/8 kış
winter is comming Gözün aydın turnayı gözünden vurdun vicvansız seni
Sağolasın abim Allah’a şükür vurduk. Çok güzel oldu bitane daha güçlü bi sistem aldıkmı tamamdır. Abim.
winter is comming oh be abi valla rahatladın sanada kar yağdı ya bu kış olmuş demektir 10/8 kış
Aynen kardeşim. Mis gibi oldu vallaha
Erdal hayırlı olsun sağlam yağmış bu sistem sizi izledik valla bir İstanbul bir Marmara şaka bir yana hayırlı olsun tekrardan
Erdal hayırlı olsun sağlam yağmış bu sistem sizi izledik valla bir İstanbul bir Marmara şaka bir yana hayırlı olsun tekrardan
Allah razı olsun kardeşim. Sağlosın.
winter is comming Güzel olmuş mutlu oldum. 2021 kışını hafıza arşivine rahatlıkla kaydedebilirsin bu görüntülerle. Tebrikler
winter is comming Güzel olmuş mutlu oldum. 2021 kışını hafıza arşivine rahatlıkla kaydedebilirsin bu görüntülerle. Tebrikler
Kaydettim zaten.
Abiler Kocaeli Gebze rakım pek biliyorum ama 70 vardır en az orman etrafında köy kar yağarmı perşembe cuma ve karlar çok erirmi
Abiler Kocaeli Gebze rakım pek biliyorum ama 70 vardır en az orman etrafında köy kar yağarmı perşembe cuma ve karlar çok erirmi
Erir