Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Kocaeli gölcük 23,7 derece ama ben ter döktüm nemden dolayı mı hissedilir sıcaklık fazla bilemedim. Ya da güneş altında daha fazla hissediliyor olabilir

• bugün hava sıcaktı ama çokta bunaltmadı mayıs ayı anca bu kadar sıcak yapar. Yarın bir tık daha sıcak olacak 4 mayıs sonrası serinleme var. ÖMERİN YERİNE BEN MARMARA SORUMLUSU OLDUM 😁😁😁

• bugün hava sıcaktı ama çokta bunaltmadı mayıs ayı anca bu kadar sıcak yapar. Yarın bir tık daha sıcak olacak 4 mayıs sonrası serinleme var. ÖMERİN YERİNE BEN MARMARA SORUMLUSU OLDUM 😁😁😁

Seneye bırakmayı düşünüyorum sorumluluğu yöneticilere başarılarını gösterirsen belki sen bile sorumlu olabilirsin ;)

• bursa 3- 4 gündüğr sıcakta bugün hepten zirve yaptı :D çok sıcaktı bugün mayıs başında böyle sıcak direk yaza geçtik. temmuz ayından farksızdı.

gölgede 33 34 dereceyi gördü mgm 33 derece vermişti ..

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen SameT. (2 Mayıs 2021 22:57).

• yağışlar kesti olan yağışlarda pasif zayıf mgm 1. 2 kg yağış vermiş ara ara yaz yağmuru olursa olur

bünyamin mayıs sıcak ve kurak dedi yaza geçtik ekime kadar yaz ekimden önce sonbahar gelmiyor artık

önümüzde 4 ay 4.5 ay yaz var :) en az 4 ay

hatta mayıs yaz haziran yaz temmuz yaz ağustos yaz eylülde % 90 yaz ..

yani 5 ay yaz :) baharı yaşamadan yaz :) serin dalga gelsede 20 den aşağı düşmez

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen SameT. (4 Mayıs 2021 00:32).

• pasted-from-clipboard.png
    Yarın (6 Mayıs Perşembe) sabah-öğle saatlerinde bölgemizde Güney Marmara'da hafif-aralıklarla orta şiddette yağış görülebilir.
    Ama etkili bir yağış değil.
    7 Mayıs Cuma günü ise hava açık yağış yok.
    8 Mayıs Cumartesi günü oraj-yağış anlamında etkili bir gün olabilir (Özellikle Trakya için) Cuma günü detaylarını yazacağım.

• Resmi Gönderi

Ömer

Eline emeğine sağlık

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"