Yarın haberlerde Çanakkale'yi izleyeceğiz sanırım
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yarın bölgemizde yer yer çok şiddetli yağış, şiddetli fırtına, gökgürültüsü-şimşek-yıldırım görülme ihtimali var özellikle Çanakkale ve Balıkesir'de çok etkili dikkatli olunması lazım.Marmara Denizi'nde hortum görülme ihtimali de var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir günde 50mm yağış Çanakkale ve Balıkesir'i yarın çok zor bir gün bekliyor gibi ev ve işyerlerine su basmaları - sel olabilir. -
Bir günde 50mm yağış Çanakkale ve Balıkesir'i yarın çok zor bir gün bekliyor gibi ev ve işyerlerine su basmaları - sel olabilir.
Bir günde 50mm üzeri yagista neler oluştuğunu merak edenler 9 Ağustos 2018 tarihinde Ordu'da yaşanan sel felaketine bakabilir cidden aşırı yıkım yapmış bir yağıştı
-
Bandırma hattı özellikle riskli gibi görünüyor
-
Bu havaların tadını çıkarın ilerleyen günlerde yeniden ısınacak
-
- Resmi Gönderi
Bir günde 50mm üzeri yagista neler oluştuğunu merak edenler 9 Ağustos 2018 tarihinde Ordu'da yaşanan sel felaketine bakabilir cidden aşırı yıkım yapmış bir yağıştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren bu kadar yüksek sayılar olduğunu bilmiyordum cidden çok korkutucu
-
Yağış Trakya'da çok etkili şuan. -
Konumum şuan gaayet serin yağışı bekliyorum inşallah bu sefer etkilenir Gölcük 4. Sefer yağış kaçtı bu sefer olsun yanii
-
Çekirdek ve kolamı aldım marmara'yı bekliyorum
-
Yağış radarını izlemek çok keyifli
-
Kocaeli Gölcük orta kuvvetli yağmurlu
-
Yağış bir anda kuvvetlendi
-
- Resmi Gönderi
ayvalik da tekneler batmis firtinadan. baya maddi hasar var.
-