Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Merttty Eren hocamın dediklerine aynen katılıyorum. Araba üstü beyazlar çimler beyazlayabilir. En fazlada 1-2 cm örtü olabilir tabi 300 rakıma göre değerlendiriyorum. Bu dediklerimin fazlası olur mu olabilir. Bu da görsel zevki arttırır şaşırılacak bir tablo çıkarmaz bence. Dediğimiz gibi görsele odaklanın 12 Ocakta çok daha iyisi gelebilir.

• Resmi Gönderi

Eline sağlık

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

• Resmi Gönderi

Herkese iyi akşamlar 😊 Bursa 450 rakımda Salı - Carsamba 1 cm dahi olsa örtü olur mu acaba ?

İyi akşamlar abim.Biraz geride kaldı ama alıntıya tıklayın

• Herkese iyi akşamlar 😊 Bursa 450 rakımda Salı - Carsamba 1 cm dahi olsa örtü olur mu acaba ?

Evet rakımın çok iyi. 2-3 cm gibi ince bir örtü çokta zor değil özellikle gece ve sabah saatleri.

• Hocam sanki soğuklar yetersiz kalicak gibi gfs de ecmwf de icon da wxcharts da artık bursanin iyice yükseklerine kalan yerlere kar diyor gibi geldi bana önceki gibi morlar kalmamış sanki suanda kar sınırı 700 m + larda gibi hocam müsaitseniz bu durum dogrumu dur yoksa dunki yazdıklarınız halendaha geçerlimidir bilgilendirirmisiniz rica etsem

• Hocam sanki soğuklar yetersiz kalicak gibi gfs de ecmwf de icon da wxcharts da artık bursanin iyice yükseklerine kalan yerlere kar diyor gibi geldi bana önceki gibi morlar kalmamış sanki suanda kar sınırı 700 m + larda gibi hocam müsaitseniz bu durum dogrumu dur yoksa dunki yazdıklarınız halendaha geçerlimidir bilgilendirirmisiniz rica etsem

kral sen Bursa'nın neresindensin