Hocam bu sıcaklıklar Bursa 300 m de ne zaman kar sınırına inecek halendaha 4. 8 derece sıcaklık hiç düşmüyor
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Hocam bu sıcaklıklar Bursa 300 m de ne zaman kar sınırına inecek halendaha 4. 8 derece sıcaklık hiç düşmüyor
Yarın
-
Yarın yağışta bitiyor yine hüsran vardır bundada bi keramet ne diyelim
-
Yarın yağışta bitiyor yine hüsran vardır bundada bi keramet ne diyelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nasıl yağış bitiyor akşama kadar devam
-
Aaaa hakikaten YAĞIŞ varmış yaw o zaman kesin kar görecem oh bee
-
biz de kıyıdan köşeden bir şeyler kapmaya çalışalım
-
Gölcükte 12 ocak saat 22:00- 00:00 civarı kar yağışı başlıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
5-6 gün önce 13-14 Ocak için 20cm yetmiyordu kimseye geldiğimiz son nokta bi' damla yağış yok azla yetinmeyi öğrenmemiz lazım
-
5-6 gün önce 13-14 Ocak için 20cm yetmiyordu kimseye geldiğimiz son nokta bi' damla yağış yok azla yetinmeyi öğrenmemiz lazım
Eee ne demişler aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.
-
Eee ne demişler aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.
Aynen öyle.
-
- Resmi Gönderi
mgm güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sefa kazancc ekleme edelim buraya
-
Sefa kazancc ekleme edelim buraya
Pardon reis ya iş kafasıyla attım yanlışlıkls
-
- Resmi Gönderi
Pardon reis ya iş kafasıyla attım yanlışlıkls
Sıkıntı yok abim nereye istersen atabilirsin🤣
-
Deklerin konumunu ayarlamaya çalışıyorum 13-14 ocak sistemi için merkezi tam Kocaeli olursa mutlu olacağım, o yüzden hala takip ediyorum o sistemi.
-
Deklerin konumunu ayarlamaya çalışıyorum 13-14 ocak sistemi için merkezi tam Kocaeli olursa mutlu olacağım, o yüzden hala takip ediyorum o sistemi.
Kocaeli iyi kötü bir şeyler alcak
-