Bursa’ya da yarın için 4 derece vermiş
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
İçimde hem bir umut var hem de bir tedirginlik. Sanki 16-17 Ocak sisteminden daha az kalacak gibi bir his var içimde sebebi ise yağış değil sıcaklık. İnşallah bu his yalnızca bir kuruntudur.
-
Ömer ecmwf windy de izmit için Max 1 deecee verirken MGM nasıl 3 yazıyor
Fazla bu sıcaklıklar bu sistem sırasında sıcaklıklar en fazla 2 derece olur da çok görülmez sahil kesimlerinde
-
İçimde hem bir umut var hem de bir tedirginlik. Sanki 16-17 Ocak sisteminden daha az kalacak gibi bir his var içimde sebebi ise yağış değil sıcaklık. İnşallah bu his yalnızca bir kuruntudur.
Ani sıcaklık haritasından takip etmek şart
-
İnşallah dediğiniz gibi olur Ömer
-
Onun sebebi büyük ihtimalle öğle saatlerinde soğuklarda çok ufacık bi geri çekilme var akşam asıl soğuklar girmeye başlıyor. Ayrıca yağış olduğu sırada 0 dereceyi pek fazla geçemez.
-
Ömer hocam konumumda kardan önce herhangi bir kky ya da yağmur görülür mü? ve Yağışlar kaç gibi başlar?
-
Ömer hocam konumumda kardan önce herhangi bir kky ya da yağmur görülür mü? ve Yağışlar kaç gibi başlar?
Kar olarak düşme ihtimali daha fazla
Ecmwf'ye göre yarın akşam 20'da kar Çanakkaleden giriş yapıyor gece 1'de tüm Marmara'da kar başlamış oluyor
Benim tahminim bu şekilde
-
Kar olarak düşme ihtimali daha fazla
Benim tahminim bu şekilde
Teşekkür ederim hocam.
-
Kocaeli/Gölcük ne durumda olur kaç cm alırım erime olur mu kar tutar mı?
-
Kocaeli/Gölcük ne durumda olur kaç cm alırım erime olur mu kar tutar mı?
yapacak kadar kar olur
-
CAN hocam Bursa tahminin değişti mi hala pzt sabaha kadar diz boyu kar bekliyor musun?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam Bursa tahminin değişti mi hala pzt sabaha kadar diz boyu kar bekliyor musun?
Ben yaptığım tahminde kolay kolay değişiklik yapmam. Ne dediysem o
-
CAN Hocam benim köye değiştimi peki Karamürsel’in köyü ama Deniz görüyor. En son en az diz boyu dedin. Foto bekliyorum dedin. Devammı diz boyuna. Hocam
-
- Resmi Gönderi
CAN Hocam benim köye değiştimi peki Karamürsel’in köyü ama Deniz görüyor. En son en az diz boyu dedin. Foto bekliyorum dedin. Devammı diz boyuna. Hocam
Aynen foto atarsın
-