manyas - Balıkesir lapa laapa yağıyor her yer beyazladi cok yoğun
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
manyas - Balıkesir lapa laapa yağıyor her yer beyazladi cok yoğun
Hoşgeldiniz uzun süredir yoktunuz.
-
hosbulduk 12 saat çalışıyorum 1 aydır , yat kalk ise git o yuzden bugün az uyudum annem kar yağıyor diye kaldırdı
-
SameT. Sizin ilçe neresi bilmiyorum ama 250 m rakım fena sayılmaz. Siz daha iyi kar alırsınız bu akşam
ortayol kurtbasan altı sabah kalktığımda kar vardı 3 milim 4 milim kadar arabaların üstünde hafifte çatılarda eridi şimdide ara ara kar yağıyor ama zayıf.
-
Kocaeli/Kartepe kar başladı ?
-
bursada çok yoğun kar yağışı var heryer bembayaz oldu 5 dk da
-
-
Kısa süreli ama etkiliydi
az orda baya burda bildiğim 5 cm büyüklüğünde yağıyordu :D ocakta öyle yoğun kar görmedim ama kısa süreli tabi bulut geçiyor. en azından kar gördükmü gördük :D çok güzel görsel şölendi kısada olsa
-
Yarın öğlene kadar kar yağışları devam edicek bu gece ve özellikle yarın sabah bölgemizin çoğunda kar yağışının daha da etkili olmasını sahillerde çatılarda,arabalarda yada yerde cıvık bir örtü, yüksekler güzel bir örtü bekliyorum .Yani sabaha örtü ile uyanmamız ihtimali bir hayli yüksek.Kar yağışının yanında bazı yerlerde graupel (kar paleti) ve gökgürültülü kar şeklinde gözlemlenebilir.
Ama bugün de olduğu gibi bu örtü çabuk eriyecek yani çok kalıcı kalmıyacak.
Bu bir tahmin ben bugün çoğu yerde bu kadar etkili bir kar beklemiyordum doğruyu söylemek gerekirse sürpriz oldu benim için de :D . -
Benim konumumda grapuel,kky,sulu kar,yağmur hepsi bi arada gerçekleşiyor çok iyi
-
MGM Tahminini güncellemiş 00.00 - 12.00 arası kar yağışlı gösteriyor İzmit için
-
hareketli radar bende calismiyor sizde de öyle mi?
-
- Resmi Gönderi
hareketli radar bende calismiyor sizde de öyle mi?
Bazen takılıyor
-
Kocaeli gölcükte kar olur mu bu gece
Olur
-
Olur
Hey maşallah ömer kardeşime benim be Ağzından bal damlıyor
-