xx_model-en-323-0_modez_2021062912_49_4964_1.png
Perşembe günü :coksıcak:
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Ömer 3-4 temmuzdaki yağışlardan Kocaeli Gölcük etkilenir mi. Artık adam akıllı yağış alsın benim konum hep ya zayıflayarak vuruyor ya da sıyırıp geçiyor
-
Ömer 3-4 temmuzdaki yağışlardan Kocaeli Gölcük etkilenir mi. Artık adam akıllı yağış alsın benim konum hep ya zayıflayarak vuruyor ya da sıyırıp geçiyor
Şuanlık etkilenecek gibi duruyor
-
Şuanlık etkilenecek gibi duruyor
İnşallah görecez bakalım
-
feci sıcak var bursada bugun disarda isim vardi 1 saat gunesin altinda yürüdüm guneş çarptı basim agrıyor dönüyor.
Bugun 34 yarin 37 diyor dikkatli olalim perşembe cuma iyice bunaltacak disari cikmayin mecbur kalmadikca fena oldum bugün
-
sıcaklığın 32-33 derecelerde olmasına rağmen nem az olduğu için aşırı bunaltmadı
Yarın biraz fazla bunalacağız ama hazır olun. .:)
-
nem az evet ditek gunese maruz kaldim nem olmasada hava sıcak abi bildigin sıcak yani
Gunese.direkt maruz kalmadımı pek sorun olmaz 2 gün yanıcaz pik yapcak
-
Siz bizden kötüsünüz biliyorum ama ben bile 30 dakika dışarıda kalsam terden ölüyorum sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun :coksıcak:
-
bursa saat 17:16 sicaklik gölgede 38.3 mgm ye göre
Fırınin kapağıni açarsınya öyle sıcak
Nem düşük kuru sıcak 😁
-
Esenler 34 dereceydi bugün
-
pasted-from-clipboard.png
Yarın bölgemizin batı kesimlerinde yer yer şiddetli yağış - oraj görülebilir. -
Hafta sonu bölgemizin bir çok yerinde şiddetli yağış - oraj görülme ihtimali çok yüksek.
Yağışların miktarı ve oraj ihtimalleri modelden modele değişiklik gösteriyor yine
Euro 4, Ecmwf ve İcon Euro modellerinin yağışı fazla gösterdiği yağışların daha doğulu bir şekilde olacağını göstermiş.
pasted-from-clipboard.png
Ben oyumu İcon Eu ve Ecmwf'den yana kullanıyorum yağışın bu modellerde daha doğru gösterildiğini kütle vuran yerlerde dolu-oraj ihtimalinin olacağını düşünüyorum.
Oraj severler için heyecanlı ve sürprizlere açık bir haftasonu olucak... -
Euro4 saçmalamış
-
Edirne'de mor kütle var
-
Edirne'deyi sel götürüyor
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -