körfez de durum ne ben Gebze'deyim
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Dışarı çıktım, öyle üşüdüm ki aklımın ucundan keşke dışarıya çıkmasaydım düşüncesi geçti
-
Ben sakaryadayken saat 4-5 civarı kar atıyordu.Eve körfeze döndüğümde anneme ve babama sorduğumda yağdı biraz dediler.
-
Kasımda havada kar görmek öyle her sene olacak şey değildir geçmişte olmuş hatta örtülü olmuş fakat son senelerde kasımda kar görmek çok nadir bir olay bence.
-
özellikle gece saatleri fırtına ile kuvvetli yağmur karışımını hayal bile edemiyorum.overview_20231128_06_039.jpg
-
Düzeltme asıl yağışlar perşembe gecesi başlıyor o saatlerde rüzgar orta kuvvet esmekte. Dalmışım kusura bakmayın 🙃🙃
-
Şansa gel.. Gölcük boşlukta kaldı. Screenshot_2023-11-28-18-38-13-626_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu-edit~2.jpg
-
eco formu neden kapandı
-
- Resmi Gönderi
eco formu neden kapandı
Bu soru ne ve kime anlamadım kendi adıma..
-
- Resmi Gönderi
Bu soru ne ve kime anlamadım kendi adıma..
Model takip
-
- Resmi Gönderi
-
Screenshot_20231204_000723.jpg
Cephe güçlü giriş yapıyor. Kırklarelinde kuvvetli yağış var. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız yağış gibi. Gece yarısı sabah saatleri etki alanı epey genişleyecek.
-
Screenshot_20231204_125805.jpg
Cephe etkisini sürdüyor. Doğulayarak devam edecek. Doğularken etkisinde azalma olacaktır. Akşam saatlerine kadar bizimle.
-
Aralıksız etkili yağışlar yolda. Akşam müsait olunca değerlendirmeye çalışacağım.
-
Hocalarım hayırlı günleriniz olsun Bursa için detaylı açıklama yapacak Bi yetkili varmidir kar alır diyor bunyamin surmeli 3 cm örtü olur diyor doğruluk payı varmidir bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim
-