Bu sistemin potansiyeli çok fazla
Evet potansiyeli fazla olabilir dek olduğu için ama beklentimizi çok yükseltmeyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemin potansiyeli çok fazla
Evet potansiyeli fazla olabilir dek olduğu için ama beklentimizi çok yükseltmeyelim
İstanbulda izobarların kötü olduğu günlerde dek alma şansımız var mı tabi rüzgar yönü uygunsa?
Ben bandırmaya 45 km uzağım o zaman nolur ki Ömer tam nokta atışı yaptım
Ömer şimdi seden bir tahmin istiyorum bakalım ne olacak Bursa Nilüfer 80m rakım sanayi yanı ovada düz sence kaç cm
Ecmwf verilerine göre 10-15 cm kar var hocam
Eyvallah hocam adam olana çok bile Ömer
Ben bandırmaya 45 km uzağım o zaman nolur ki Ömer tam nokta atışı yaptım
Hocam böyle bir resim çektim mor kısımda ise 15-20 cm kar Koyu mavi kısımda ise 7-10 cm
Eyvallah hocam adam olana çok bile Ömer
Hocam bir dek ile ondan daha fazla kar alabilirsiniz onu Radardan takip edeceğiz
konumum dek alma açısından şanslı mı Ömer
konumum dek alma açısından şanslı mı Ömer
Evet
İstanbulda izobarların kötü olduğu günlerde dek alma şansımız var mı tabi rüzgar yönü uygunsa?
CAN hocam cevaplasın bunu
Can abi şuan ki tabloda pazar günü Kocaeli/Gölcük çok iyi kar yağışı alır değil mi
Arkadaşlar Allah aşkına biri bir şey söylesin cumartesi günü için Kocaeli/Gölcük yağış güzel değil mi örtü yapmaz mı
Y_usu_f Cuma günü çok etkili olmayan bir yağış var. Yağışların etkin kısmı Pazar gününden sonra. Kar haritasına bak zaten anlarsın örtü yapar mı yapmaz mı
Y_usu_f Cuma günü çok etkili olmayan bir yağış var. Yağışların etkin kısmı Pazar gününden sonra. Kar haritasına bak zaten anlarsın örtü yapar mı yapmaz mı
Kar haritasını atar mısın abi
Kar haritasını atar mısın abi