hocam konumumda perşembe geç saatlerde mi başlarız cuma sabah mı?
Persembe gec saatlerde yüksekler ile başlar kademe kademe kara kavuşursunuz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam konumumda perşembe geç saatlerde mi başlarız cuma sabah mı?
Persembe gec saatlerde yüksekler ile başlar kademe kademe kara kavuşursunuz
Merhaba, Bursa/ Karacabey ilçesi için kısa bir tahmininizi rica edebilir miyim? Tarım ve hayvancılık ile uğraşıyorum da.
Cuma günü kara kavuşuyorsunuz hocam ama hafif bir örtü olucak beklentiniz yüksek olmasın Cumartesi gecesi yeni siklon geliyor bu etkili iyi bir örtü yapıcak Pazar ve Pazartesi günü.Salı günü de aralıklarla devam edip Çarşamba günü etkisini yitiriyor.
Hocam modeller cuma için Bursa'ya öyle hafif yağış göstermiyor cidden şiddetli bir yağış olacak diyorlar Ömer
Hocam modeller cuma için Bursa'ya öyle hafif yağış göstermiyor cidden şiddetli bir yağış olacak diyorlar Ömer
tahmin bu heryerde aynı şey gösterilmio modellere güven olmuo :'Dsen buraya güven emin ol
CAN hocam öğlenden beri cok guzel yağış var Allah bozmasin , fakat bu yağış bekleniyor muydu yoksa şapkadan mi çıktı
Bir süre şiddetli kar olucak ama etkisi kısa beyazlatıp etkisini yitirecek
CAN hocam öğlenden beri cok guzel yağış var Allah bozmasin , fakat bu yağış bekleniyor muydu yoksa şapkadan mi çıktı
Modellerde pek bir beklenti yoktu hocam şapkadan çıktı desek yeridir.
Can abi bu güncellemeden sonra tahminini yayınlayabilir misin?
Bölgemiz efsaneye doğru emin adımlarla gidiyor
Yine konunum adına harika bir güncelleme oldu mutluca uyuyabilirim tüm karseverlere hayırlı geceler ❄️❄️
iyi geceler , herkese , gece vardiyasında olduğum icin geçmiş mesajları okuyup duruyorum İnsAllah güney marmara manyas- Balıkesir olarak en cok yağışı biz alırız , tepemize bulut oturur kalkmak bilmez insAllah dekler akar akar bizim tepemize cullanir
İNŞAALLAH ColdFire10
Ömer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
Hayırlı sabahlar herkese ekmek almaya diye evden çıktım ama arabayla yukarı dağa çıktım kar varmı diye ve bulduğum bölgeden yaklaşık 150 mt yukarıda çok güzel kar yağışı vardı ve heryer tutmuştu heralde gece başladı orada ama çok güzel yağıyordu o kar benim olduğum yere ne zaman gelir acaba teşekkürler.