- Resmi Gönderi
Serin Kasım ve ardından soğuk bir Aralık Son senelere göre farklı bir Aralık bizleri bekliyor. Detayları daha sonra paylaşırım işlerim biraz yoğun müjdeyi verelim dedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSerin Kasım ve ardından soğuk bir Aralık Son senelere göre farklı bir Aralık bizleri bekliyor. Detayları daha sonra paylaşırım işlerim biraz yoğun müjdeyi verelim dedim
Serin Kasım ve ardından soğuk bir Aralık Son senelere göre farklı bir Aralık bizleri bekliyor. Detayları daha sonra paylaşırım işlerim biraz yoğun müjdeyi verelim dedim
Şöyle bir kapı aralığından baktın ne gördüğünü merakla bekliyoruz başkanım
Detayları atar mısın abi 5 dakikanı alir lütfen atarmsn
Detayları atar mısın abi 5 dakikanı alir lütfen atarmsn
Salihcigim Sinan abi yoğun kendisi yazmış
Aralık ayında sıcak ataklara yok soğuk bizim tarafta kalacak Marmara bölgesi bir tık mevsim normallerinin üstünde olabilir ülke geneli tamamı mevsim normali bildiğimiz gibi kış mevsimini kış gibi yaşayan bölgeler mevsim normalinin altında bir ay görümüz var .
Tüm Sahil kesimlerimiz ay boyunca güzel yağışlar görebilir Akdeniz de ve Ege de aşırı yağışlar görülebilir
Kar Durumu Ege Ve başta İZMİR olarak kar olasılığı zor İstanbul da zor ihtimal belki hava da görme şansı olur oda belki Kar durumu Sahil kesimlerinde Karadeniz de olasılık var karasal bölgeler için kar durumu söz konusu
Tahmin bu kadar bu sene için son tahminim şöyle olacak böyle demek zor .
Abi sağol ocak tahminin nedir yada ne zaman yayinlarsin
abi izmir de mevsim normalleri alti mı olucak yoksa normallerdemi anlamadim
abi izmir de mevsim normalleri alti mı olucak yoksa normallerdemi anlamadim
Aralıkta kar yok izmire ocak tahmini yok şubat tahmini yok ...
Aralıkta kar yok izmire ocak tahmini yok şubat tahmini yok ...
??
SON TAHMİN KONUMDU BU SENE 2021 DE OLMAYACAK TEKNİK VE TAKTİK DEĞİŞİMİ YAPIYORUM O YÜZDEN KENDİMİ TEST ETMEDEN TAHMİN YOK
SON TAHMİN KONUMDU BU SENE 2021 DE OLMAYACAK TEKNİK VE TAKTİK DEĞİŞİMİ YAPIYORUM O YÜZDEN KENDİMİ TEST ETMEDEN TAHMİN YOK
Ocak tahminin ne abi
Ocak tahminin ne abi
yok salih ocak tahmini siteyi kapatıcam artık o denli anlarsan
Aralık ayında sıcak ataklara yok soğuk bizim tarafta kalacak Marmara bölgesi bir tık mevsim normallerinin üstünde olabilir ülke geneli tamamı mevsim normali bildiğimiz gibi kış mevsimini kış gibi yaşayan bölgeler mevsim normalinin altında bir ay görümüz var .
Tüm Sahil kesimlerimiz ay boyunca güzel yağışlar görebilir Akdeniz de ve Ege de aşırı yağışlar görülebilir
Kar Durumu Ege Ve başta İZMİR olarak kar olasılığı zor İstanbul da zor ihtimal belki hava da görme şansı olur oda belki Kar durumu Sahil kesimlerinde Karadeniz de olasılık var karasal bölgeler için kar durumu söz konusu
Tahmin bu kadar bu sene için son tahminim şöyle olacak böyle demek zor .
Güncel ek yapmadım