- Resmi Gönderi
Tebrik ederim Şubat ayı için de çalışman varmı bide bu patern ne kadar sürer yani sistem vur kaç Sistemi mi olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTebrik ederim Şubat ayı için de çalışman varmı bide bu patern ne kadar sürer yani sistem vur kaç Sistemi mi olur
Zaten ben biliydim böyle olacağını ama siteye yazmadım. =D
Tebrik ederim Şubat ayı için de çalışman varmı bide bu patern ne kadar sürer yani sistem vur kaç Sistemi mi olur
Vardı aslında.. 26 Kasımda da onu paylaşmıştım. Bu sitede yok ama nedense atmamışım buraya
Vardı aslında.. 26 Kasımda da onu paylaşmıştım. Bu sitede yok ama nedense atmamışım buraya
Kaç senedir etrafımın beyaz bir örtüyle kaplandığını göremedim Sarp Özdoğan artık bir kar yağsa şöyle güzel tutsa da sonra şanslı olsak Marmara olarak. Trakya'ya yakınım zaten. :-D
Kaç senedir etrafımın beyaz bir örtüyle kaplandığını göremedim Sarp Özdoğan artık bir kar yağsa şöyle güzel tutsa da sonra şanslı olsak Marmara olarak. Trakya'ya yakınım zaten. :-D
Bende bekliyorum. Umarım yasak filan olmaz da alır arabayı giderim aydosa filan :D
Sarp Özdoğan usta, Peki suan da ocak 15 ve sonrası , şubat tahminlerinde bir değişiklik var mı ?
Sarp Özdoğan usta, Peki suan da ocak 15 ve sonrası , şubat tahminlerinde bir değişiklik var mı ?
Yok şimdilik..
Aralık Son Haftası Analiz //
Atmosferik Açısal Momentum (AAM) bütçesi Aralık son haftası artıyor. Bunun sonucunda Amerika ve Asya'da dağ torkları zayıflayacaktır.. Fakat net sonuç olarak küresel AAM net bir artış gösterir.. Artan AAM , aynı zamanda MJO konveksiyonunu da Batı Pasifik'te güçlendiriyor. Faz (6-7) . Küresel rüzgar anomalileri de oluşan şartlara uygun senaryolar oluşturuyor. Muhtemel AAM senaryosu başta ima ettiğim gibi Kuzeye doğru Momentumun taşınmasıdır.
Aralık sonunda beklenen splitin parçalarından biri çok net bir şekilde ABD'yi vuracaktır. 2. parça ise Asya Kıtasını vuracaktır.. (ülkemizin etkilenmesini beklemiyorum)
****Ülkemizde etkili sistem Ocak ayının 2.haftasına kadar beklenmemeli. Sistem gelebilir fakat ahım şahım bir şeyler beklememek gerek. Sıradan bir sistem Aralık ayının son günlerinde ve Ocak ayının ilk haftasında beklenebilir.*****
Ocak ayının 2.haftasından sonra neredeyse tüm endeksler baştan aşağıya değişiyor. Muhtemelen yeni bir basınç sektörü oluşacak. Kartlar karılacak ve yeniden dağıtılacak.. Temennimiz elimizin güzel gelmesi (Veriler Avrupa'da yüksek basınç senaryosunu daha baskın olarak görüyor. Ben de öyle görüyorum. )
Büyülü Kazanın farkı ile