Zonguldakli67 merhaba hemşerim. Devrekten selamlar. Buralar da koptu.
Hayrettin130267 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Snow Hound keyfin yerine geldi mi hocam. Devrek yagmurca köyü de kopuyor.
-
Batı Karadeniz yarın öğleden sonra şaşıracaksın.
-
Snow Hound ruzgar yarın batı kuzey batı ve kuzey yönlerden. Sanırım bartin açıklarında da bir burgac (vorteks) var. Ruzgari karayelden tam Zonguldak üzerine üflüyor. Sanırım o yüzden mgm turuncu alarm verdi Zonguldak için.
-
Masum köylüler gibi radar başında kütlelerin gücünü arttırmasını bekliyorum
Hocam arpege kazandı galiba. Afad dan da uyarı geldi Zonguldak için.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak radarı yeniden geldi. Radara gire köyümde yarım saate kar başlaması lazım.
-
Bati karadeniz için gem icon ve ecm nin rüzgar yönleri gayet iyi.
-
Mgm Zonguldak radarı 2 saattir güncel veri girmiyor bozuldu şaka gibi
İki saati de geçti. Ben koyumden gündüz radarı görüyorum. Az önce yükseklere çıktım. Yavaş yavaşı atıştırıyor.
-
Bugün istanbulda olanları gördükten sonra beni aşırı derece de umutlandırıyor. Yağış konusunda tutarlılığı yüksek bir model bakalım görelim.
Valla arpegeye helal diyorum. Selamlar
-
Snow Hound hocam arpege için ne düşünüyorsunuz. Israrına ne diyorsunuz.
-
Şuan ki güncellemelere göre Zonguldak, Bartın civarı kar alır ama öyle çok kuvvetli değil. Bizim konumumuza Poyraz özellikle de yatık Poyraz pek yaramıyor. Çok büyük beklentiye girmeden son güncellemeleride takip edelim. Ufak bir batılama ile yağışımızda artar.
Azıcık yıldıza dönse yeter di. Selamlar.
-
Selamlarr devreğe
Yeni unvaniniz hayırlı olsun bu arada. Aleykümselam.
-
Sinop burnundan dalar diye tahmin ediyorum. Rüzgar yönü beni korkutuyor poyrazlı gelen kütleler genelde bize pek yaramıyor. DEK oluşumu çok önemli.
Ben hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
-
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
Hocam siz çekirdeği nereden bekliyorsunuz. Ya da model nasıl olmalıydı konumunuz için. Ben hala kilimlide epeyce kar olacağını düşünüyorum.