Benim keyfim kaçık usta bu sistemden beklediğim ve istediğim şekilde kar alamayacağız gibi duruyor maalesef
Hocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim keyfim kaçık usta bu sistemden beklediğim ve istediğim şekilde kar alamayacağız gibi duruyor maalesef
Hocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Hocam bir ara üzerimizden girecek gibi göründü ama. Bana gore hala mümkün değil. Samsun tarafına bile kayabilir.
Çocukluğumdan beri hava takip ederim hocam. Yaşım 58. Sinop veya daha doğusundan girecek. Ülke için de en iyisi bu. Çok fazla batilamasi istanbuka bile iyi gelmez. Bunu neden söylüyorum. İzlanda’ya bakarak. Bu akşamki verilere göre bu baskıyla daha batıya gelemez. Saygılar.
Ecmwf ye göre çekirdek Zonguldak'tan girmiyor
Hocam bir ara üzerimizden girecek gibi göründü ama. Bana gore hala mümkün değil. Samsun tarafına bile kayabilir.
Muhtemel Sinop’tan girecek
ULL çekirdeğinin tam merkezinde olunca böyle oluyor 2017 de ordu da yaşandı bu durum çevre iller en az 40 cm kar almıştı
Bu İzlanda’ya rağmen çekirdek Zonguldak tan giremez. Rahat olun
Öğleye çok benzer
Ben diyorum ne doğulu ne batılı ortası olacak bence
Bu arada ben Zonguldak tayin. Biraz içeride. Beni için sorun yok. Ben İstanbullu karsever kardeşlerimin de mutlu olmasını istiyorum.
Bi defa sıcaklı sorunu yok. Ancak sistem bana göre Gfs gibi gelmemeli. Ecm de uygun değil. İstanbul için en iyisi ikisinin ortası.
Öğleye göre biraz daha batili
cografyaciburak hocam bu sistem yüksek alcagi ile gelmiyor. Kafam karışmıştı. Böyle olamaz diyordum. Selamlar
Sistemin adı topaç olsun
Gfs yi neden kimse paylaşmıyor
Soğuklar garanti gelecek o kesin fakat 120 li saatlerden sonra sistemin ana hatti ortaya çıkmaya başlıyor. Akdeniz açıklarındaki alçak basınç kendini kaybederse yüksek direkt üzerimize yatar sonra velladallin amin deriz sistem gider Kafkaslara kuru soğuk çekeriz 2-3 gun sonra yüksek basınç himayesi altına gireriz.
Bu yüzden güneydeki siklon da çok önemli azorun İskandinava desteği de
Bu kadar sogukta kaybedeceğini sanmıyorum hocam. Yine de takdir sizin saygılar.
Fantastik sinoptik…
Siz ne bekliyorsunuz hocam. Biz bunun yarısına razıyız. Saygılar.