Hayrettin130267 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar bu sistemde yer seviyesi sıcaklıklarını kacirmayalim. Balıkesir Bursa iç Anadolu’n kuzeyi ve kara deniz hattında yer seviyesi -2 ile -4 civarında. İstanbul’da da iki dereceye kadar düşüyor. Bu kar demek. DEK demek.
-
Bilende yazıyor bilmeyende arkadaş ben başka bir modele mi bakıyorum. 500 soğuğu olmadan 850 soğuğu ne işe yarar biri cevap verebilirmi? Bana göre kuru soğuk, birileri yanılıyorsun desin bana lütfen. Neyse sabaha ikisinide bir arada görmek dileğiyle.
-
2012 den selamlar
-
Bu sistemde yer seviyesi sıcaklıkları normalden düşük olacak. O yüzden soguklarin cılız olması diye birsey söz konusu değil.
-
Hocam uzun yıllardır sanırım 2012 den beri Sibirya kökenli sistemler görmediniz için bir çok arkadaşımız yer seviyesi sogumanin siddetini fark edemiyor sanırım. Bu tip sistemlerde sadece 850 hpa yi dikkate alıp yorup yanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
-
Kontrol 2012 yi anımsatıyor
-
Arkadaşlar bi gidişat 2012 ye benzeyecek ilerleyen snoptiklerde.
-
Şubatta darbe var. Kim ne derse desin. Bu ilk yorumum.
-
ben onu bunu bilmem. 12 yıldır model takip ediyorum. ülke olarak 15 şubata kadar soğuk taraftayız. bir kar sever olarak bu beni biraz korkuttu. herkese selamlar.
-
sıra sibiryada sanırım
-
Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın. Kara gömülüyorsunuz hazır olun ve tedbir alın.
-
hosgeldiniz hocam.