Sneijder10 asıl kar galiba 3-8 arası
Modeller öyle gösteriyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSneijder10 asıl kar galiba 3-8 arası
Modeller öyle gösteriyor.
Rahat 20 yapar bu
Biz yine de kötü senaryoyu düşünelim, iyisi çıkarsa bahtımıza
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 sivastan tokata doğru kütle girişi var
Dahada genişleyecektir batıya doğru. Ama şunuda söylemeden geçemeyecem, Sivas muazzam kar alıyor be
Sağ olasın kardeşim beklemedeyiz. Bu arada samsundan dek parçalarına benzer şeyler yola çıktı tasovayi vurdu buraya doğru gelebilir. Sivastaki kütle ise geniş olduğundan bize uğrar gibi
Dekler çok cılız. Max. Taşova - Erbaa hattına ulaşabilir. Dek için şimdilik Tokat beklemeli.
icon modeli bu sistemde yağışta çok başarılıydı bugünde öyle gidiyor
hatta sistemi bile icon bu tarz veriyordu modellerde italya tehlikesi varken kafkaslara doğru atıyordu :))
Tokat - Amasya arasında fena tosladılar hocam. Özellikle Merzifon - Amasya arasını tutturamadı.
Sneijder10 Tokatli6060 ne diyorsunuz gol olacak mı? Berkayucurum60 ve ben dua ediyoruz
Bir yere gol olacak ama neresi olduğunu 3 saat içinde öğreneceğiz. İnşallah merkez gol olur, biz aldık alacağımızı zaten..
İCON gece 3 - 4 gibi hazır olun demiş. Bu sefer yanılmasa bari..
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 yoksa bu sivasta takıldı kaldi mi tokata gelmiyor bir türlü
İlerleyen saatleri bekleyelim.
Sonunda geliyor Sneijder10 Halitaydemir Berkayucurum60
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Pür dikkat izliyorum. Umarım son dakika golü atar merkeze
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 güneydeki kütleler kuzeydoğuya doğru gidiyor Yine ordu tarafına bu da kaçtığına göre daha da bir şey beklemiyorum
Batıya doğru şişme yapıyor. Merkez etkilenebilir.
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 güneyden bir şeyler geliyor gibi ne dersiniz?
Gözüm orda benim de Merkezi etkileyebilir, takip edelim.
nasıl böyle oldu bende anlamadım sebep neydi
Sebep yağışların rotası. Zaten bu işin en bilinmez yönüde bu. Asıl güçlü yağışın tam olarak nereye vuracağı bilinemiyor. O yüzden son anlarda radar takibi çok önemli derler hep..
merkez 5 cm :D merkez hariç tüm ilçeler tokattan fazla aldı
Maalesef şaşırtıcı bir şekilde merkez kar alamadı. İnşallah gece biraz olsun toparlanır kar örtüsü..
şu abnin doğulamasını bekliyorum antalyaya yapıştı sanki :D bu arada erbaa da kaç cm oldu
O ab'den bize yar olmaz :D Erbaa'da 15 cmden fazla şuan.
mevcut örtüye bir 5-7 cm ekleyen kütle gelse çok iyi
İnşallah olur. Takipteyim bende